grigorji Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam.W marcu mam mieć założony kardiowerter , interesuje mnie jak długo trzeba leżeć w szpitalu aby założyli mi to ustrojstwo.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witami Grigorji, Zasadniczo pobyt w szpitalu w celu wszczepienia kardiowertera-defibrylatora nie powinien być długi. Jeżeli nie będzie żadnych powikłań, to po 2-3 dniach od wszczepienia będzie można wyjść ze szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Martix Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mi wszczepiono kardiowerter w czwartek a wyszedłem ze szpitala w sobotę. Na pierwszą kontrolę po szpitalu przszedłem już w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi