Gość Keymaker Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam, niedawno otworzyłem gabinet stomatologiczny i potrzebowałbym do niej strony internetowej zależałoby mi na możliwości wystawiania faktur, tworzeniu harmonogramu, rejestracji pacjentów, znajdę jakieś dobre sprawdzone rozwiązanie czy muszę szukać indywidualnego wykonawczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Drogi Doktorze Keymakerze, Zasadniczo programy przygotowane profesjonalnie lepiej działają i jest mniejsze ryzyko popełnienia błędu w dokumentacji medycznej, która dla niektórych służb sprawdzających jest najważniejsza. Znacznie ważniejsza od tego, co rzeczywiście zostało zrobione. Moja Babcia miała zwyczaj powtarzać, że *co tanie, to drogie* oraz * biednych ludzie nie stać na kupowanie tanich rzeczy* - w tym wypadku chodzi prawdopodobnie o branie rozwiązań bezpłatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
DrKarol Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mogę się tylko zgodzić z poprzednikiem, takie zadania najlepiej zlecić specjalistom na rynku istnieją rozwiązania specjalnie dedykowane rozwiązania dla stomatologów i innych profesji a często koszta można rozłożyć w czasie jak np takie rozwiązanie http://tomsky.pl/tomsky-dentist-program-dla-dentystow/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi