kasiaa108 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzisiaj rano nagle zrobilo mi się niedobrze . Więc poszłam do toalety na dol . Gdy wchodzilam po schodach nogi miałam jak z waty , zrobilo mi się ciemno przed oczami , oblaly mnie poty i mój oddech jakoś przyspieszył. To zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu . I trwało z jakieś 5 minut . Mam dopiero 17 lat i nie wiem co mi dolega :/ Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość katerin77 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Miałaś atak paniki - to objaw nerwicy Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek1991 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja tak samo dziś miałem mam 23 lata. Mam napady ze wszystko mnie drażni i wszystko mi przeszkadza dosłownie wszystko, czuje ze nie mam ochoty mówić i odzywać się nawet do żony staje się słaby nogi mam jak z waty w tym momencie wierzyłem sobie ciśnienie i wyszło mi 160/110. Trwało to jakieś 20 min i wszystko wróciło do normy. dodam że przed tym wszystkim zaczyna mnie wszystko strasznie denerwować i brak apetytu. Czasem do tego dochodzi biegunka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi