oskaro Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam. Ostatnio mam problemy z barkiem. Bylem u ortopedy i dostałem od niego skierowanie jedną z rehabilitacji muszę zrobić prywatnie jest to ultradźwiękowa fala uderzeniowa 2 pozostałe zaś są refundowane przez fundusz, lecz nie potrafię kompletnie ich rozczytać bardzo proszę o pomoc podaje link do zdjęcia to co zaznaczyłem kolorem czerwonym to tego nie mogę odczytać z góry dziękuję wam za pomoc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f9bbc588f3ffeaeb.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Drogi Panie Oskaro, Najlepiej zawsze jest pytać autora tekstu - co miał na myśli pisząc skierowanie na rehabilitację? Zatem warto wrócić do ortopedy i wyjaśnić o jaki rodzaj zabiegu chodzi? Wtedy uniknie się pomyłki. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
oskaro Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak Panie Marku chciałem zrobić ale następny możliwy termin wizyty jaki jest jest za 2 tygodnie trochę długo a nie wiem czy jeśli pójdę tak o z prośbą to zostanę przyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania005 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oskaro ja myślę że nie musisz czekac na żaden wolny termin tylko wejść do lekarza bez kolejki i bez rejestrowania się i niech po ludzku jeszcze raz napisze a nie nabazgrze o jakie zabiegi chodzi .Jeśli zaś będziesz się zapisywał i rejestrował na wizytę wg mnie NFZ za taką wizytę nie powinien lekarzowi zapłacić bo przez jego niestaranność zajmujesz miejsce następnemu pacjentowi który czeka żeby się dostać do lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość grquuen Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pierwsze to lampa solux niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi