Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pieczenie w klatce piersiowej i ból serca po marihuanie

Gość jaaaaaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jaaaaaaaaa

A wiem mam 15 lat i 178 dość dużo uroslem przez rok i kilkanascie dni temu zapaliłem marihuane i dopadl mnie straszny w okolicy serca w pierw byl dziwny impuls przez cialo a potem zacelo sie pieczenie w klatce piersiowej i gdy przeszlo to prawa reka cala plonela i nie moglem wziąść pelnego oddechu bol byl straszny dodam ze palilem duzo dopalacz juz przed paleniem miakem piekacy bol w lewej piersi ale lekarz powiedzial ze to tylko bol miesni i od czuwałem skurcze pod piersia tam gdzie slychac bicie serca pale juz 1 rok najczesciej wiadra i nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo i jeszcze dodam ze myslalem ze serce mi wyskoczy a potem ze stanie bardzo lubie to robic i prosze o sensowną wiadomos dzieki

Gość barbara40

Dziecko drogie masz dopiero 15 lat a aplikujesz sobie cos takiego. po nomarlnym papierosie tetno zawsze przyspiesza a co dopiero po tej truciznie. sam widzisz ze serducho sie buntuje teraz a zobaczysz co bedzie jak bedziesz starszy.poczytaj to forum koniecznie to moze jeszcze sie opamietasz bo za kilka lat jak zmadrzejesz moze juz byc za pozno i bedziesz wtedy pytal o ablacje , rozrusznik . Chcesz adrenaliny zajmij sie sportem . Dbaj o swoje serduszko ono jeszcze do konca nie uroslo i potrzebuje zdrowego organizmu zeby w przyszlosci normalnie funkcjonowac. zycze zdrowka

Zastanow sie nad slowami ktore wypowiadasz bo rownie dobrze i ciebie moze cos takiego spotkac myslisz ze jestes lepsz a zyczysz mi zle poszesz co za rasa a jestem o niebo lepszy od ciebie jestes chyba psychicznie skrzywdzony i intelektualnie ograniczony znam sposoby na takich jak ty odlonczyc internet i po sprawie nawet cie nie prosilem o takie komentarze jezeli sobie nie zycze to to uszanuj a nie udajesz kogos lepszego kim nie jestes taki komentarz nic nie zmienia mam jakis problem prosze to moze ktos napisze cos modrego i tylko o to prosze i sie po to loguje z fartem jol

Dla twojej wiadomosci pisze na tablecie i dlatego taka ortografia haha jestes mela która wyplulem jak powsTaja tacy ludzie az liter mi szkoda na twoja osobe i ty myslisz ze jestes starsza to bardziej inteligentna to wlasnie swiadczy o twojej glupocie szmata do podlogi