Gość nurtujacemniepytanie Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam ! Ile plemnik jest w stanie przeżyć na świecie - wiem może to dziwne pytanie ale mnie ono zastanawia... Chodzi mi o to że jeżeli wydzielę ze swojego penisa spermę która zawiera kilkaset plemników i powiedzmy pozostaną one na łóżku lub na danym ubraniu - to ile czasu potrafią funkcjonować normalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RYJEK Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 I Ty pytasz o to na forum tematycznym - KARDIOLOGICZNYM gdzie poruszane są problemy z układem krążenia ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość PANTALON Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Plemniki dożywają nawet 120 lat, zwłaszcza japońskie, polskie średnio do 80 lat, zwykle jak się połączą z komórką jajową Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi