Gość manianka Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam. Czy ktoś z Was spotkał się z sinawymi paznokciami do połowy płytki (zarówno u rąk jak i u nóg)? Czy to zawsze musi oznaczać niedomagający układ krwionośny/oddechowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Zrobic OB i morfologia z rozmazem i z wynikiem do lekarza.Zbada serce i płuca i będzie wiedział co z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość manianka Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Morfologię, OB miałam robione 2 miesiące temu- wyniki prawidłowe. Właśnie wróciłam od lekarza, który dosłuchał sie szmerów jakiś i potwierdził zaburzenia rytmu. Zobaczymy co dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosc Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Czy coś wiadomo? Mi też sinieja paznokcie od niedawna. Zrobiłam badania na własną rękę, naraxie morfologia z rozmazem automatycznym i ręcznym, ob, cholesterol, glukoza, aspat i alat tsh, usg brzucha i szyjne miałam też niedawno i wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi