Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drżenie ciała, mięśni, juz sama nie wiem jak to nazwać

Gość Kaska

Rekomendowane odpowiedzi

do identyfikator!cos ty?jestes silny dasz rade!gdzies wyczytalam ze tylko inteligentne osoby maja nerwice!bo wszedzie szukaja czytaja objawy interesuja sie medycyna!osoby prymitywne i proste nie maja nerwicy!ich potzrby sa na niskim poziomie spac jesc..............itptak wiec jestes inteligentna osoba nieco narwana jak opisales w swoich kontaktach z siostrami!ale nie martw sie ja tez jestem cholerykiem!wszystko mnie irytuje!zwlaszcza ostatnio chyba jakies przesilenie depresja itp bo rano wstaje z lozka placzac nad nadchodzacym dniem zamiast sie cieszyc!jestem z toba nie pekaj!ile masz lat?skad jestes?napisz o sobie pare slow czym sie zajmujesz?gdzie pracujesz itp.czasem fajnie jest sie wyzalic wtedy jest lzej na duszy!i swiat wydaje sie kolorowszy.dasz rade!wierze w ciebie!pozdrawiam!odezwij sie!
witam was po kilku dniach widzę że u was nic się nie zmieniło ja biorę nowe leki 6 dzień anna 32 nazwa leków fluanxol 05 mg efectin er 75 te leki nie uzależniają czuję dziś poprawę dawka doś duża na początek mam nadzieję że pomagą lekarz mówił że moją psychikę trzeba leczyć i tak też będę się faszerować lekami mam dość lęków i napięć drgań mięśni itp anna w jakiej dzielnicy mieszkasz jesteśmy ztego samego miasta i do jakiego lekarza jesteś zapisana w grudniu chodzi mi o nazwisko niewiem dlaczego boicie się leków nie zawsze wywołują skutki uboczne anna radzę ci nie bierz atarax to jest dobre tylko na noc ja to brałam i odstawiłam pozdrawiam
marcin wszystko będzie dobrze jeszcze nie raz się pokucisz z rodzeństwem u mnie są też trzy siostry i jeden rodzynek przecierz wiesz jakie są baby ten nasz brat ma też nas dosć trzy na jednego no co ty pokrzyczą i przestaną wszystkim wam przejdzie normalka wyjdz do kolegi i pogadaj wyładuj pierwszą zlośc odezwij się pa
cześć sylwuś coś słyszałam o tym leku czy to nie są betablokery gdzieś czytałam na jakimś forum osoby które to biorą na drżenia nie jestem pewna poszukaj w necie co u ciebie u mnie trochę lepiej odezwij się w poniedziałek na gg buziaki nieb mogłam szybciej się odezwać bo miałam popsuty kabel od internetu gutek mi pogryzł pa
czesć marcin już ci pisałam że od alkocholu WARA wskazane od czasu do czasu TO NIE JEST WYUŚCIE Z SYTUACJI W KTÓREJ SIĘ ZNAJDUJESZ znajdz lekarz który odpowiednio poprowadzi twoje leczenie wiem że to nie jest łatwe i sie nie chce też to przerabiałam byłam prywatnie na wizycie + drogie leki ale od wczoraj widzę poprawę skutków ubocznych nie było schodzi napięcie ciała i lęk ale czuję jeszcze cały czas tiki itp przestało drgać oko mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej szukaj aż znajdziesz dla siebie lepsze życie bez załamań związanych z twoimi objawami ja od lutego walczyłam z tym wszystkim i właściwie zapomniałam jak wygląda normalne życie dziś miałam nawet ochotę spacerować dziwne bądz cierpliwy trzymaj się ciepło
Witam wszystkich.Jestem zdaje się pierwszy raz na tym forum.Identyfikator,ja podobnie jak wy wszyscy przechodziłam piekło.Od marca się leczę i wychodzę na prostą.Nie daj się ogłupić.Mam na myśli alkohol.Jestem od Ciebie starsza i powinnam być chyba bardziej doświadczona,niestety...Kiedy byłam w kiepskim nastroju,a było to codziennie sięgnęłam po alkohol.Uspokajał mnie,wyciszał...do czasu.Nie przy tej chorobie alkohol...Uwierz mi.Zaczęłam systematycznie się leczyć i są efekty.Minęły drżenia,wychodzę z domu.potrafię się nawet śmiać.Chłopie będzie dobrze,tylko na coś się zdecyduj.Leczenie i prochy albo alkohol.Życzę wytrwałości i powodzenia.
Dla Asi rozumiem Cie Aska alenie masz tak bradzo zaawansowango stopnia jak ja ja juz nie wiem ci mam robic leki nie pomagaja wogóle żadne tyle juz biore ze szkoda gadac ponad 2 lata ile mozna sama powiedz nie mam tak silnej woli jak Ty chyba ze sobie to wmiawiam ale to nie o to chodzi chodfzi mi o to ze mi to przeszkadza w zyciu nie moge rowmalnie pogadac z osobami co dopiero co poznałem bo widza ze nbie jest tak jak powinno co mam zrobic w domu siedziec i nie wychodzic Ty masz swoja rodzine a ja nie wiem czy bede miałswoja rozumiesz mam problem zeby pogadac normalnie z obca osoba bo mi to sprawia problem i tego nie rozumiesz chce byc normalny jak reszta rodzenstawa dzisiaj bym do Ciebie nie pisał bo by mnie juz ty było bo miałem z soba wczoraj skonczyc ala nie wiem czy naszczesnie czy nie ale cos mi to utrudniło juz nie raz miałem mysli samobójcze to nie pierwszy raz i mysle zes jeszcze nie raz mi sie pokaza rozumiesz czy nie nie dajerazy mam 20 lat do huja powinieniem sie cieszyc zyciem bawic jak inni miec dziewczyne i wogóle ale nie moge bo to jest sileniesze odemnie nikt tego nie rozumie alekarz mi cos tama gada a ja i tak wiem ze nie ma racji co ztego ze da mi leki na uspokojenie jak to i tak nic nie daje wiec soryy ale juz nie daje rady wiem ze samobójstwo nic nie daje ale nie raz mi sie zdaje ze jak mnie nie bedzie to bedzie najlepsze roziwazanie bo nikt nie bedzie patrzył jak na debila rozumiesz mam juz tego soyc chciałbym sie postkac z kims kto ma podobny problerm do mojego i z nim pogadac moze to by mnie uspokojiło ale niestety u mnie w okolocy nie ma takich osób chyba ze sie nikt do tego nie przyznaje
Przepraszam,że Cię czytam.choć piszesz wyrażnie do Asi.Ja miałam taki problem jak Ty.Chciałam popełnić samobójstwo.O niczym nie potrafiłam myśleć tylko o tym,że jestem doo niczego.Poddałam się leczeniu na oddziale psychiatrycznym.Tam pod okiem lekarzy dobrano mi leki,które w końcu zaczęły działać.Nie wstydzę się o ty pisać.
witam cie identyfikator!rowniez ja mialam mysli samobojcze!to jest glos cierpiacego do otoczenia!by zwrocono uwage na nieszczeliwca!wiem o tym!chcialam ze soba skonczyc ale to takie osobiste jak chcesz mozemy popisac na gg.przeszlam b duzo!jestem po raz drugi mezatka!pierwszy maz z ktorym mazlenstwo trwalo pol roku okazal sie gejem!mam z nim corke!dowiedzialam sie o tym bedac w ciazy ze skurw.............!!!!!!!widzisz ja rowniez mialam podstawy by ze soba skonczyc!szykany innych nawet bliskich mi osob slowa jak mogla s nie zauwazyc ze to gej?nie nie zauwazylam!zachowywal sie normalnie jak 100%facet!przeszlam psychiczny koszmar!~bylam w domu samotnej matki z mala coreczka nie widzialam sensu zycia!cholernie cierpialam!po tym zdarzeniu cos we mnie peklo i wtedy rozpoczela sie nerwica!!!strach przed kolejnym dniem drzenie ciala palpitacje serca strach niepokoj leki!mialam dosc wszystkiego!do dzis borykam sie ze skutkami psychicznymi tego etapu w mym zyciu!pozostaly psychiczne demony!boje sie wychodzic z domu!jestem na zwolnieniu lekarskim!boje sie isc do sklepu!wszedzie!od razu mam niepokoj!poce sie z nerwow!zawroty glowy od m-ca!widzisz wiec jestem z toba!przeszlam wiele!a opisany sekret to tylko namiastka mego zycia!pozdrawiam cie!
Do Ani 32. Witam Cie spółczuje Ci i to bardzo to co sie Tobie przydażyło naprawde nie życzyłbym tego nikomu jasne że możemy popisać na gg nie ma sprawy 9161713 to mój numer chcesz to pisz tyle ze ja jestem przeważnie ukryty dzisiaj już mi przeszło zastanawiam sie co ja chciałem zrobić jaki głupi byłem i wogóle ale powiem Ci jedno nie poddam sie w przezwyciężę to świństwo musze nie ma innego wyjścia pozdro dla wszystkich:)
cześc marcinku ucieszyło mnie to co napisałeś NIE PODDAM SIĘ MUSISZ MIEĆ BARDZO SILNĄ WOLĘ będzie ci ciężko na efekty będziesz musiał poczekać czy pomyślałeś o psychoterapi grupowej tam możesz spotkać ludzi z tym problemem co ty pomyśl o tym ułórz jakiś plan co do swojego działania i trzymaj się tego też dużo przeszłam chyba nawet za dużo i teraz mam to co mam gdy byłam w stanach lęku też nie umiałam rozmawiać z ludzmi raz było tak że uciekłam od swojej przyjaciółki wiem że jesteś młody twoje miejsce jest na dyskotece wyluzowany ze znajomymi i dziewczyną dąż do tego zmień lekarza jeżeli masz silną nerwicę to leki zanim podziałają tez minie sporo czasu czasem jest ciężko dobrać tak jak u mnie ile ja ich zjadłam w stanach kryzysu wychodz z domu napewno masz kogoś kto ci w tym pomoże ja tak też robiłam wracałam do domu jak się wyluzowałam latem było to codziennie dziś mam dzień podzielony mam napięci mięsni nie mam drżeń a co najważniejsze śmiałam się walcz bo jesteś za młody na to wszystko myślę że masz też depresję bo to ona sprowadza myśli samobujcze lecz to pa
O Boże nie jestem sama z moim cierpieniem. Właśnie wrócilam od czwartego dzis lekarza zrobilam już sporo wyników wszystkie wychodza dobrze a ja nie umie normalnie funkcjonowac. Najgorsze to drzenie miesni i słabosć jakbym juz za chwile miala odejsc. A MAM DOPIERO 36 LAT WSPANIAŁEGO MEZA I TROJE DZICI KTÓRE MNIE POTRZEBUJA. Dostałam kolejny lek uspakajający który ma mi pomóc nie wiem czy to mi pomoze ale musze jakos sie ratowac. dodam jeszcze ze mam silna nerwice wegetatywna. Nowy dzien to nowe dolegliwosci trzy dni temu kregosłup wczoraj jelta bo mam zespół jelita drazliwego a dzis drzenie miesni CO BEDZIE JUTRO .......???
Witaj Violuniu,wszystkie takie objawy jak u mnie,ja dokladnie mam stwierdzoną nerwicę wegetatywną,bo też mam jelito drażliwe,mialam straszne biegunki z nerwów,bylam odwodniona,do tego kolatało serce i drżało cale cialo,potwornie to mnie wykanczało,dlatego się teraz leczę i przynajmniej częśc tych objawów już ustąpila.Pozdrawiam,nie jesteś z tym sama,jest tu nas wielu.Trzymaj sie ciepło.
Do Pani konsultantki. Dwiedziłem tą strone co Pani pisała. Co to wogóle za organizacja należy ktoś już do niej bo ztego co widze powstaliście chyba nie dawno. Z góry dziękuję za chęć pomocy ale musze sie nad tym zastanowić. A tak wogóle jak chce mi Pani pomóć przez pisanie nic nie zdziałamy....nie wiem co o tym myslęć może Pani do mnie zadzwnoć wysłałem wiadomość na Waszą stronę z moim numerem tel. pozdrawiam
Agusiu dziekuje ze odpisałas. piszesz ze czesc objawow juz mija u ciebie. Jak długo sie juz leczysz? U mnie jest jeszcze jeden problem do tej pory leczylam sie u lekarzy ogólnych i doszło do tego ze jestem uzalezniona od LORAFENU (3 lata)jutro mam wizyte u psychiatry tak sie boje ze nie dam rady tego odstawic i wyladuje w szpitalu psychiatrycznym. Jutro po wizycie wszystko opisze. TRZYMAJCIE ZA MNIE MYSLA JESTEM Z WAMI.
Witaj Violuniu,leczę sie krotko bo dopiero miesiąc,ale te objawy które opisalaś ja mialam również,nawet do tej pory się zdarzają ale już nie tak nasilone i trwają krócej,a dreszcze o których pisalaś też mialam i wydawało mi się że są z zimna,ale mialam je nawet jak było w domu cieplutko,więc to są dreszcze nerwicowe,wtedy zawsze mi serce kolacze i mam lodowate ręce i siku się chce co chwila,a nogi to jakby nie swoje jak kłody które cięzko podnieść,albo są jak z waty,że się zalamują.Takie są objawy tej przeklętej choroby.Ja z uspokajaczy biorę Sedam-lek z grupy benzodiazepin i pewnie mnie też uzależni,ale narazie nie dam rady beż leków.Pozdrawiam serdecznie.Napisz jak było na wizycie.Do jutra,pa.
hej u mnie jest prawie dobrze nie ma lęków napięć drżenia tylko rano jak wstanę ale są mniej nasilone leki zadziałaly na 7 dzień agunia niech lekarz zmieni ci leki może one ci nie pomagają do konca ja miałam bardz dużo leków i żaden nie pomagał az wkoncu mam nadzieję że te są trafione pozdrawiam
Witam,Asiu też myśle że ten sedam to tak super na mnie nie dziala,a teraz jak zwiekszyła mi dawkę to jestem do niczego.Jestem sflaczała i ospala,dzisiaj po poludniu juz nie wzięlam calej tabletki tylko pół,bo nie dam rady większej.Nie wiem czy dobrze robię ale po całej zle się czuje,niby spokojna ale jakby nie z tego świata i nogi mam nie swoje.Na następnej wizycie jej to powiem.Pozdrawiam i napisz co u ciebie.
cześć aguś u mnie dobrze wiem że żyję tylko czasami czuję w łydkach drgania nie mam lęków i napięć dobrze że poszłam prywatnie przedtem na lek nie mogłam trafić przez pół roku az dopiero teraz miesięczne tabletki wyniosą mnie 100 zł ale warto dobrze że masz zwiększoną dawkę i wydaje mi się że żle robisz nie biorąc całej dawki te skutki uboczne powinny ci minąć w ciągu kilku dni a własciwie powinna już zmienić ci lek jeżeli te tabletki nie pomogą ci w ciągu najbliższych trzech tygodni zmień lekarza ja miałam ich 4 ten ostatni trafił pozdrawiam gorąco będzie dobrze jestem zwami pa pisz co u ciebie