Muki Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam. Już kilka miesięcy męcze się z bólem nerwu twarzowego skrzelego (bólem gardła ). Brałem divascan na ten ból, ale mi nie przeszło mimelo reguralnego biegania. Mam mrowienie w lewej stopie i lewej ręce, dodatkowo drobne mroczki przed oczami ( lęki ) a wiem że to jest po prostu nos.Słyszałem od kogoś że takie uczucie pochodzi dokładnie od błdenika i jest spowodowane nerwowościa. Co mi Państwo poradzicie ? Dodam, że od zawsze nosze okulary, mam szkiełka prawie + 5 dioptrii. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Drogi Panie Muki, Proponuję konsultację u neurologa i u laryngologa w celu wyjaśnienia Pana dolegliwości. Są metody zdiagnozowania uszkodzenia błędnika, tym zajmują się laryngolodzy. To właśnie laryngolog może takie badania przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi