Gość Kamilaaaaaaaaaaa Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam, od 4 dni mam mocne bóle pleców i brzucha. lekarz zalecil mi zrobic badanie moczu. Wyniki: Przejrzystosć: lekko mętny Barwa: słomkowy Ciężar własciwy: 1,012 1,015 - 1030 L pH : 8,0 4,8 - 7,4 H Glukoza-nieobecna Ketony-nieobecne Urobilinogen: w normie Bilirubina:nieobecna Białko : ślad Azotyny: nieobecne Krew: obecna Leukocyty : obecne Osad moczu : Nablonki płaskie: nieliczne Leukocyty: 20-30 wpw 0-5 Erytrocyty świeże 5-10 wpw 0-3 Erytrocyty wyługowane 0-1 Bakterie:nieliczne Jutro wybieram się do lekarza. Co mi może dolegać? Mam bóle pleców i brzucha. po tabletkach ból jest mniejszy. Jestem osłabiona i mam mdłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Droga Pani Kamilooooooooooooooooooooo, W chwili pisania swojego listu miała Pani prawdopodobnie infekcję dróg moczowych. Mam nadzieję, że obecnie stan zapalny już ustąpił, po zastosowanym przez lekarza leczeniu. Teraz, prawdopodobnie, może się już Pani cieszyć pełną radością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi