Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w prawej stronie klatki piersiowej

Gość Migda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,od jakiegoś miesiąca boli mnie w prawym boku klatki piersiowej nie jest to wielki ból ale jednak odczuwalny teraz już nawet boli mnie w barku.Zaczęło się od tego że obudził mnie wielki ból właśnie w prawym boku klatki,były wakacje więc trochę się siedziało w domu i grało na konsoli i siedziałem bez oparcia i bolały mnie z tego trochę plecy i myślałem że to właśnie z przesiadywania na konsoli ale ciągle mnie boli i niekiedy po obudzeniu bolą mnie całe plecy w dodatku gdy teraz robiłem remont pokoju zauważyłem za meblościanką wielki grzyb i boję się że mogę mieć raka płuc, teraz dopadl mnie kaszel (możliwe że to z tego że miałem przeziebienie) w dodatku chyba mam nerwice bo niekiedy czuje nieuzasadniony lek a w nocy nieźle się nakręcam na to że mogę mieć raka i trochę panikuje a także mam wysoki puls,za 2 tygodnie idę do lekarza ale puki co ciągle o tym myślę i nie jestem sobą i dlatego chciałbym was zapytać z czego te objawy mogą byc?mam 19 lat nie pale ani nie pije.