Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk w krtani i przyspieszony puls po marihuanie

Gość Max26

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... Marihuane palilem 8 lat bywalo , ze siegalem po nią dosc czesto ... w pozniejszym czasie nawet codziennie ... nie bede opowiadal calej historii tego jak palilem wiec przejde od razu to momentu w ktorym mialem dziwny objaw ... i towarzyszy mi on juz od ponad 1,5 roku ... zapalilem *Wieczorem* na tzw SEN ... polozylem sie do lozka ... i odczulem dziwne szarpniecie w klatce piersiowej jakby serce na chwile sie zatrzymalo ... pozniej wracalo do normalnej pracy ... trwalo to przez cala noc ... na drugi dzien odczuwalem tylko ucisk pojechalem do szpitala ... zrobiono mi wszystkie mozliwe badania + te ktore wykonalem prywatnie ... RTG | TOMOGRAF | USG | SPIROMETRIA | PROBA WYSILKOWA | HOLTER 24 EKG | ECHO SERCA | z badan nie wyszlo nic ... A ja nadal odczuwam dolegliwosci Typu * Kolatanie serca * oraz ciagle nieustanne mocne silne bicie serca , ktore caly czas czuje ... i ucisk w krtani ... nie mam pojecia jak juz sobie pomoc ...

Drogi Panie MAXie26, Jakimś rozwiązaniem w Pana sytuacji jest całkowita rezygnacja z palenia marihuany. Jeżeli jest Pan uzależniony od jej palenia i nie może Pan sam sobie z tym poradzić - warto zwrócić się o pomoc do ośrodka leczenia uzależnień. Zazwyczaj takimi sprawami zajmują się psychiatrzy i psychoterapeuci. Prawdopodobnie adres najbliższego ośrodka leczenia uzależnień znajdzie Pan w internecie.