Gość Fenelik Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam mam pewien problem. Od dłuższego czasu ciężko złapać mi oddech. Nie jest to sprawa regularna . Kiedy dużo się ruszam ( bieg, siłownia,basen itd ) wszystko jest w najlepszym porządku.Zasypiam bez problemu i wszystko jest ok. Kiedy tylko wrzucę niższy bieg problemy z dusznością powracają. Czytałem na ten temat , mnóstwo ludzi ma podobne problemy. Nie wiem pod jakim katem się badać. Psychika,Serce,Płuca,Alergia?? A może chodzić jak maszyna 7 dni w tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam Fenelika, Proponuje konsulatację pulmonologiczna. Może warto bedzie wykonać badania spirometryczne w spoczynku i ergospirometrię, czyli badanie czynnościowe płuc podczas wysilku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi