Gość Lila Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Mój mężczyzna zauważył, że czasami sinieje mu prawa strona ciała i pojawia się chwilowa arytmia. Jest mu słabo, czuje, jakby odpływał, ale to tylko na chwilę. Podejrzewam, że towarzyszy temu spadek ciśnienia, bo kiedy podaję mu krople z kofeiną, natychmiast czuje się lepiej. Zaczynam się martwić, bo często narzekał na serce, ale podczas kompleksowych badań lekarze nic nie wykryli. Czy ktoś może mi pomóc zidentyfikować te objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 też tak czasem mam. moja prawa ręka jest wtedy sina a dłoń zimna. trwa to zazwyczaj kilka minut, najczęściej przed występem przed publicznością albo jakimś ważnym spotkaniem. mam 24 lata a przypadłość z sinieniem odkąd pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kori Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 moze to nerwica? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi