Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Therm Line II a zastawka mechaniczna

Gość Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz
Witam. Mam 20lat. Mam wstrzepioną mechaniczną zastawkę aortalną(od 2003roku), tak wogóle to mam stenozę zastawki aortalnej. Chciałbym zrzucić troche kilkogramów za pomocą Therm Line II. Na opakowaniu pisze że osoby z chorobami serca nie powinny brac tego. Czy jakbym brał w małych ilościach ten Therm Line II to stało by się coś**? Co może się -po tym dziać? Ja rozumie że jak się bierze to mięsień sercoiwy więcej pracuje, cięzej, itp, itd...ale niewiem czy dobrze myślę. Owszem jakbym brał dużo tych tabletek to myślę że może się coś dziać. ale w umiarkowanym stopniu moge zarzywać te tabletki?? Wiem że przy zarzywaniu tych tabletek, trzeba tez się ruszaac ale to swoją droga, o to sie nie martwcie:) Therm Line II posiada duża dawkę kofeiny, ale kawę często piję i nic mi nie jest. Czy to wogóle może choć trochę pomóc? Albo co proponujecie opórcz Therm Line II? Z góry dziękuję za odpowiedź.POZDRAWIAM:) Podaję krótką notkę o tych tabletkach: Suplement diety zawierający w swoim składzie najsilniejsze, poznane dotąd substancje żywieniowe o działaniu termogenicznym( wpływające na spalanie tkanki tłuszczowej pod wpływem zwiększonej termogenezy/ temperatury) oraz składniki aktywnie wspierające ich działanie: Składnik aktywny Działanie Katechiny z zielonej herbaty zwiększają wydatek energetyczny w wyniku nasilania termogenezy. Jednocześnie wzmagają aktywność enzymów odpowiedzialnych za proces rozpadu komórek tłuszczowych oraz hamują działanie zwiazków, które tłuszcz odkładają Synefryna z gorzkiej pomarańczy Silnie przyspiesza przemianę materii, zmniejsza apetyt oraz zwiększa wykorzystanie kwasów tłuszczowych w przemianach energetycznych. Guarana, kofeina przyspiesza tempo metabolizmu, pobudza uwalnianie kwasów tłuszczowych do krwiobiegu, wpływa oszczędzająco na zasoby cukrów i białek w mięśniach L-karnityna przyspiesza końcowy etap spalania kwasów tłuszczowych, finalizuje proces redukcji tłuszczu, poprawia wydolność L-tyrozyna wpływa na poprawę samopoczucia, wytrzymałości fizycznej, przeciwdziała atakom głodu i zmienności nastrojów towarzyszącym kuracjom odchudzającym ZASTOSOWANIE Preparat polecany osobom dorosłym, otyłym i aktywnym fizycznie, jako środek ułatwiający odchudzanie. Preparatu nie należy stosować w przypadku ciąży, karmienia, chorób serca, nadciśnienia i skłonności do depresji. Przed rozpoczęciem terapii odchudzającej zaleca się konsultację z lekarzem lub dietetykiem. Zalecana dzienna porcja : 2 kapsułki 2 razy dziennie - ok. 30 min. przed śniadaniem i obiadem.
Łukaszu, bardzo serdecznie zapraszam cię na nasze forum, gdzie jestem przekonana będziesz niezwykle cennym źródłem informacji dla rodziców dzieci z wadami serca. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24429 Swoją drogą co to za tabletki, czy skuteczne, gdzie się je kupuje, czy na receptę ?
Gość Łukasz
Do OLA: Chętnie zajrzę, na forum-*zajrzałem ale straszny tam CHAOS, mogła byś mnie pokierować gdzie konkretnie mam być*? TAbletki tak jak w opisie wyżej napisałem, a czy skuteczne to niewiem, bez recepty są* Do słonko: dlaczego nie Therm Line II?
Słonko, co to za specyfik, że odradzasz ? Łukaszu, po prostu załóż nowy wątek i przedstaw swoją krótką historię choroby. Dla rodziców małych dzieci takie przykłądy jak Twój, a wiec osoby dorosłej, ktora po wynianie zastawki normalnie funkcjonuje sa niezwykle budujące. Jestem przekonana, ze będa mieli wiele pytań, na które jesteś w stanie udzielić im odpowiedzi z własnego doświadczenia. Pozdrawiam i zyczę zdrowia.
Gość Słonko
nie mam ulotki- ale kiedyś czytałam ich stronę - była tam mowa o efedrynie. odradzam jak każdy *cudowny* spalacz tłuszczu- w najlepszym razie efekt jojo. gdyby istniały spalacze tłuszczu- nie było by na świecei problemu otyłości. człowiek wyda każdą kasę byle bez katorgi zgubić kilogramy. niestety- nie chudnie się od tego. Pozdrawiam.
Zarzywam therm line II trzeci miesiac i wraz z połączeniem treningów koszykówki udało mi sie schudnąc ok 7kg, wcześniej same treningi mi nic nie dawały i utrzymywała sie stała masa ciała. Moim zdanie działa ten preparat i pomaga zgubic zbędne kilogramy. Efekty zacząłem zauważac po około półtora miesiąca stosowania.