Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.Ja juz tez nie radze sobie z tymi bolami i kolataniem;( Od paru dni mam je non stop;( Boje sie;( Mam 29lat a czuje sie jak staruszka;( Powiedzcie mi prosze kochani czy gdyby bylo cos nie tak z moim serduchem to czy w morfologii by cos wykazalo????Robilam ob i morfologie 3 dni temu i wyniki mam rewelacja...Dlaczego zatem sie tak czuje;( Pomocy!;((((

Też mam i bóle i skurcze dodatkowe, różne przeskoki i odczucia w sercu, robiłem echo, holtera, ekg milion razy, badania krwi i nie wyszło nic szczególnego oprócz skurczy nadkomorowych (2700) i komorowych (40)/dobę. Niby tego sie szczególnie nie leczy a człowiek czuje sie jak emeryt...

Nadal mam dodatkowe skurcze bądź bloki serca. Do tego boli mnie z lewej strony w okolicy pachy, mocny ból, dotykając to miejsce ból się nasila. Jeszcze nieszczęsne bóle na mostku dość długo się utrzymujące oraz uczucie duszności. Najgorsze jest to że nie wiem dalej co mi tak naprawdę jest. Mam stwierdzoną lekką przepuklinę rozworu przełykowego przepon która jednak nie powinna objawiać się aż tak, zresztą biorę na nią leki (tak mówił lekarz). Drugie to że mogę mieć nerwicę ale ta póki co nie została jeszcze stwierdzona. Ostatnio dowiedziałem się że mogę mieć zaburzenia nadkomorowe które ma każdy z nas teoretycznie, tylko większość osób jej nie odczuwa. Strasznie się meczę... no i boję o własne życie, w końcu mam raptem 21 lat. W przyszłym tygodniu zakładam Holter EKG. Może on coś wyjaśni. Nie wiem co mam robić oraz jak w takiej sytuacji myśleć pozytywnie... Trwa to od ponad 9msc. ;(