Gość Kuba1234 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam wszystkich;) Mam taki problem od ok 2 miesiecy: *ból w klatce piersiowej okolice mostka *ból pleców miedzy łopatkami *Podwyzszone cisnienie (nie wieksze niz 140/90) *podwyzszony puls 80-120 *bóle głowy *mrowienie w klatce piersiowej *duszności, bezdechy *dziwne uderzenie jak by serca i wtedy sie dziwnie robi jak by ciało było bezwładne Miałem robione badania: *morfologia ok *rtg klatki piersiowej (serce płuca) ok *USG tarczycy ok *tsh ok *hormon ft4 ok (lekarz powiedzial ze tylko ten wystarczy zrobic) *echoserca ok Dodam jeszcez ze chodze do laryngologa poniewaz miałem problemy z gardłem i wykrył u mnie refluks (mocno sie tym przejełem) Co mi moze byc czy moze to byc na tle nerwowym tak jak sugeruje lekarz internista?? Pomocy Pozdrawiam wszystkich:) Dodam jeszcze ze mam dziwne leki przed smiercia ze jestem na cos ciezko chory..... Pomocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuba1234 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dodam ze mam 20 lat;) Pozdrawiam prosze o pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość biugerss Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 To sie tak nie denerwuj to bedzie lepiej. Przepuklina rpp / refluks moze wywoływać wiekszość twoich dolegliwosci cisnienie i puls masz normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karola2233 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Hej. Mam podobne objawy, pełno badań i też wszystko ok. Refluks żołądka też mam, oczywiście na tle nerwowym. Od ponad tygodnia się leczę, na razie szału nie ma, ale trzeba wierzyć , że będzie lepiej. Także mam lęki, że jestem na coś poważnie chora, że jest coś co nie przebadałam... Więc głowa do góry i musisz wierzyć ,że będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KUBUS12 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Cześć. Mam nadzieje, że będzie tylko lepiej. Ja już mam tego dosyć pod koniec miesiąca ide do psychologa może on mi pomoże;) Pozdrawiam i zdrowia życze;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KUBA1234 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Najgorsze jest te uderzenie takie jak by serce al nie jestem pewien niby jak wezme cos na uspokojenie to jet nawet nawet..... mam nadzieje ze to tylko nerwica a czy te cisnienie i puls napweno jest dobre?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ashantti1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A czy ten puls 80-120 to w spoczynku czy po wysiłku chodzeniu bo to też ważne,ciśnienie normalne w granicy górnej Cytuj Odnośnik do komentarza
ashantti1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja też mam podobne objawy gdy sie zdenerwuje i też ciśnienie mi nie przewyższa wartości 140/90 ale puls potrafił mi skoczyć do 160 nawet.mam zdiagnozowaną tachykardie zatokową a wczesniej także nerwice wiec wniosek to chyba na tle nerwowym problemy z sercem,teraz biorę lek concor core i puls spadł i ciśnienie również-kształtuje się w przedziale 110-60 czuje sie o wiele lepiej więc podpytaj lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KUBA1234 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Lekaz tez mi wypisał tak sam lek ale boje sie go brac nie wiem dlaczego ale chyba sie zdecyduje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KUBA1234 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Cisnienie w spoczynku i przy wysilku podobne.... max 120 Cytuj Odnośnik do komentarza
ashantti1 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Nie bój się brania leku też to miałam po przyjściu ze szpitala ale jak go weźmiesz kilka dni to ci przejdzie ten lęk po leku jest lepiej częstoskurcze się rzadziej zdażają.gdybyś chciał pogadać to pisz ashantti1@gmail.com pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
ashantti1 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja mam teraz spokój w dzień po leku czuje sie dziwnie ale działa,w nocy jednorazowe epizody do 130max puls,skoro ci lekarz przepisał ten lek to wie co robi i powinieneś go zacząć brać co ważne musisz go brać regularnie codziennie jedną tabletke najlepiej z rana lek działa w czasie i nie wolno go odkładać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kuba1234 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, Zobacze jeszcze co mi powie psycholog do ktorego sie zapisalem ide do niego za 3 dni. jest mi troszke lepiej zobaczymy na jak dlugo. napisze jak bede juz po wizycie u psychologa zobaczymy co on powie pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość KUBA1234 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam jestem po wizycie u psychologa nie ma zadnej poprawy psycholg chcial mnie tylko poznac itd.... nastepna wizyta 26.08 zobaczymy co potem powie;] Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi