hana28 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zapraszam na forum osoby zmagajace sie z zaburzeniami depresyjnymi.Moze razem sobie pomozemy,doradzimy i wesprzemy.Słuze tez pomoca,bo duzo przeszlam w zyciu,a moze sama sie czegos dowiem co mi pomoze,bo jak wiadomo problemy ma kazdy. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam Hanę28, Dobry pomysł, żeby tworzyć grupy wsparcia osób z problemami emocjonalnymi i z zaburzeniami nastroju. Warto jednak brać pod uwagę, żeby nie rozpamiętywać nadmiernie ciemnych stron życia i od czasu do czasu cieszyć się z odczuwania radości w zwykłym, szarym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robi5 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja mam takie uczucie jakbym nie zyl. Jakbym wszystko robil automatycznie. Uczucie jakbym umieral. Mam 20 lat badania w normie. Ciagle sie dziwnie czuje jakbym nie mial mozgu jakbym nie zyl jskbym umieral. Zyje bo zyje. Patrze w cos bo patrze. Kiedys lubilem pograc w gry posmiac sie a teraz jakbym umieral. To depresja. Nerwica czy co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi