Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Po ablacji

Gość Marla19

Rekomendowane odpowiedzi

Gość obserwator80

Tak Zdrowa czytam co piszesz i zastanawiam sie nad twoja glupota i podejsciem do ludzi na forach. krzycz dalej skoro to dla ciebie pozywka. Rady ludzi z forum do ciebie nie docieraja pisza nie krzycz ze twoje rady sa do d...py a ty dalej swoje wiec skoro taka jestes wedlug siebie inteigentna to zrozum ze jak do ciebie nie dociera to co pisza inni to daj innym miec swoje zdanie. Logiczne bo dla mnie tak.

Zdrowa1, a powiedz mi proszę czy masz już II stopień specjalizacji z kardiologii czy poprzestałaś na I? A może już prof.? Uświadom nas, bo być może nie traktujemy Cię z należytym szacunkiem... A tak na poważnie, to myślę, że najlepszym sposobem na takie osoby, jest po prostu ich ignorowanie. Nie prowokujmy więcej Pani Zdrowej, bo ona tylko na to czeka. I właściwie to współczuje tej kobiecie, nie dość, że ciężka arytmia to i z główką problemy...

Zdrowa1, a powiedz mi proszę czy masz już II stopień specjalizacji z kardiologii czy poprzestałaś na I? A może już prof.? Uświadom nas, bo być może nie traktujemy Cię z należytym szacunkiem... A tak na poważnie, to myślę, że najlepszym sposobem na takie osoby, jest po prostu ich ignorowanie. Nie prowokujmy więcej Pani Zdrowej, bo ona tylko na to czeka. I właściwie to współczuje tej kobiecie, nie dość, że ciężka arytmia to i z główką problemy...

No , no ale towarzystwo się rozpisało , gratuluję dobrego humoru przed nocą w sam raz to i skurcze przestaną dokuczać. Paulina chociaż raz napisałaś coś sensownego , oczywiście IGNOROWAĆ MOJE POSTY TO NAJLEPSZA METODA NA MNIE ale jakoś Wam to nie wychodzi ciągle coś piszecie po moich postach zmieniając od czasu do czasu nicki. Martak całe mnóstwo osób pisze wielkimi literami i stawia wykrzykniki i jakoś nikt nie napisał łącznie z Tobą ,że to wyraża krzyk tylko do moich postów czepiacie się , no ale cóż macie do tego prawo. Moja głowa super pracuje bo doskonale sobie radzi z arytmią a Wasze........... głowy ...........................oj cierpią , cierpią.

Gość obserwator80

Zdrowa nie klam bo juz ci zwracano uwage na innych forach ze krzyczysysz. Nie stosuj znakow jak nie znasz ich znaczenia. Ona wszedzie gosci nie miala ablacji ale jest i madrzy sie nic na ten temat nie wiedzac tylko ze slyszenia ojej Zdrowa straszna wiedza no lepsza niz ludzie po ablacji smiech na sali ale spoko ludzie nawet na watki dla ciezarnych wchodzi pocieszac i 3 grosze wstawic emerytka ciezarna wiec co tu od takiej wymagac nie chca jej a ona a ja i tak bede od charakterek a kultura wow

Zdrowa1, żeby zwracać komuś uwagę, że pisze nie czytelnie to najpierw samemu trzeba tak pisać ;] Mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie : Skoro nie jesteś po ablacji to dlaczego udzielasz się na wątku *Po ablacji* Czytanie ze zrozumieniem się kłania! No tak... Wiek nie ten to już spać trzeba iść. Pozdrawiam wszystkich! :D