Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Pysiak5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pysiak5

To mozemy sobie pogratulowac tej przypadlosci czasem ktos proponuje wypij piwo jak i tak czuje sie pijana :):)mam dziecko 5lat wszedzie jej pelno cierzko nadazyc za takim szkrabem przy tej przypadlosci bylam kiedys u lekarza powiedzial ze to na tle nerwowym cukier mi spada i dlatego dostalal kiedys tam ziulka na uspokojenie hepargen od watroby i peritol na apetyt robilam morf. wyszlo mi wtedy cukier niski i problem z trzustka uspokoilo sie nawet leki bralam ale ZNOW mi odezwalo teraz po prawie 3latach niemozna zyc totalne otepienie......

Gość pysiak5

Dodam jeszcze ze lekarz rodzinny ostatnimi czasy kazal mi sobie zrobic eho serca niechciala mi wypisac tabl.na podwyzszenie cis.gdzie zawsze wypisywala mialam isc na eho ale dolegl.ustala wiec :):)a teraz znow to ogolnie dlugo sie czeka na wizyty nasza sluzba kochana :)ale wybrac sie musze niema rady ciekawa jestem czy ktos z was mial to badanie ?POPZDRAWIAM wszystkich:)

A to Pysiak to kobieta,to niskie ciśnienie u kobiet to sie zdarza ,ale ja jestem mężczyzną i mam te niskei cisnienie.Naewt po spacerze mi sie nie podnosi.Nawet nie wiem czy warto podnosić to ciśnienie jakimś rozmarynem bo serce może obciążyć bardziej.

Gość pysiak5

TAk kobita :):) 158 48kg taka calineczka:);:)wieszja juz wnic niewierze w zadne taka moja uroda wiecznie mi zimno a przy tym tak jest nawet i maz mi go nie podnosi niedaje rady :) a ty moze masz kogos niech ci go sorubuje podniesc TAK powarznie spacer nie za wiele mi pomaga obecnie wybieram sie na koncert z coreczko a tak sie czuje tragedia czlowiek jak z krzyza zdjety sory ze tak pisze na foru ale nie lubie owijac w b.......:):)

Gość pysiak5

Kupilam Cardiamid z kofeina pastylki do ssania wrocilam z koncertu na swiezym powietrzu pobylam jako tako sie czuje a pastylki polecam nowosc! poniedzieli udaje sie po efortill krople tabletki wycofali aptekarka udzielila mi informaci ....dobranoc.

Witam, moja mama ma 67 lat ,z natury jestesmy niskocisnieniowcami ale od tygodnia  cisnienie mojej mamy zaczelo spadac jeszcze bardziej...74/50 a nawet nizej ,zaczely sie rowniez bardzo powazne problemy z pamiecia, wrecz demencja, otepienie, doslownie nie pamieta co jej sie powiedzialo 3 min. wczesniej ,lub nie pamieta ze przed 2 minutami dostala swoje leki. W szpitalu ja przebadano, krew, mocz, przeswietlenie pluc, stwierdzono w badaniu  moczu krew , mimo ze kolor moczu jest normalny. Czy ta infekcja moze byc przyczyna niskiego cisnienia? Lekarz domowy jak i lekarze w szpitalu twierdza ,ze wlasnie ta infekcja jest odpowiedzialna za otepienie mojej mamy....