kumen Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Aha, i najważniejsze. Na skierowaniu od lekarza POZ musi być wyszczególnione że jest to SKIEROWANIE DO PORADNI ZABURZEŃ RYTMU SERCA W ANINIE :) Z CZYTELNĄ PIECZĄTKĄ PORADNI I LEKARZA :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Malinowa11 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Do kogo najlepiej udać się na konsultację z Anina? Wiem, ze Pan prof. Walczak już tam nie leczy.. Chciałam iść do prof. Łukasza Szumowskiego, ale nie mogę znaleźć gdzie można umówić się z nim na wizytę (może ktoś ma kontakt?). Znalazłam, że przyjmuje w Allenort - ale okazało się, że wykonuje tam tylko zabiegi, nie konsultuje :( Może możecie kogoś polecić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kumen Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jest kilku lekarzy godnych polecenia. Według mnie są to : Derejko Paweł, Jezierski, Hasiec Andrzej - młody ale bardzo dokładny :), prof Baranowski - mniej go lubię:) A prof Szumowskiego można poszukać przez Kardiosystem. Rok temu jak ja dzwoniłam też tam już nie konsultował, ale może coś się zmieniło do tej pory. Prof Walczaka osobiście nie polecam...przesłodki człowiek i tyle. Z medycyną to się wypalił. Nawet skierowania od niego nie są brane poważnie, tylko dodatkowo sprawdzane są przez lekarzy z Anina. 280 za wizytę i wychodzimy od niego poklepani po pleckach i lżejsi w portfelu, a i tak wszystko trzeba później powtarzać w poradni Zaburzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bab Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam , mam miec te badanie i interesuje mnie fakt , czy trzeba byc nago czy mozna miec bielizne, bardzo mi na tym zalezy i czy moglabym po badaniu jakos dokuśtykać na jednej nodze do lazienki czy trzeba lezec Cytuj Odnośnik do komentarza
kumen Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Oczywiście, że leżysz nago! Po badaniu trzeba leżeć. Sikasz do basenu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adriiiii Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witam właśnie miałem badanie elektrofizjologiczne ,2 wkłucia dostalem lek na wywołanie częstoskurcz i stymulację jakimis elektrodami,dali mi 20 kropel potem 30 a na końcu cały czas powoli kapalo plus stymulację ...bylo nie przyjemnie ,nie mogłem oddechu zlapac tak walilo serce,probowali tak z 20-30min ale nic nie wywołali dali mi isoptin 120 jedną rano, wczoraj wyszedłem i powiem że już 2 dzień po badaniu i kręci mi sie w głowie , czuje bicie serca cały czas prawie...a tak nie miałem wczesniej...zepsuli mi coś ? Czy to jakieś skutki uboczne po stymulacjach i tej kroplówce do wywołania arytmi? Już 2 dzień biorę tabsy i procz zawrotów głowy i powiększeniu mojej nerwicy lękowej wieczorami nic się nie Zmieniło.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooooosia Opublikowano 25 Stycznia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 Czy jest ktoś jeszcze na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi