Gość panna Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 witam.chciałabym się niejako skonsultować a może głównie(mam nadzieję) uspokoić. wczoraj źle się poczułam - szybkie tętno, prawie omdlenie i ogólna słabość...po wizycie u kardiologa i zrobionych usg serca wykazało trochę płynu (3mm) w osierdziu.lekarz twierdzi,że to może być przechodzona infekcja i stąd taki stan.co może jeszcze być ewentualnie przyczyną? będę wdzięczna za rady i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kika Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 jezeli lekarz wytlumaczyl Ci ze od przechodzonej infekcji to co nie wierzysz myslisz ze tu otrzymasz pelna diagnoze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość panna Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 wierze,ale chce sie jeszcze wiecej dowiedziec jesli to mozliwe.jesli nie chcesz pisac-nikt do niczego Cie nie zmusza.nie wierze w diagnoze na forum.to tylko moja ciekawość.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi