Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość ppp13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , chciałabym się dowiedzieć czy przy Biosotalu 40 zazywanego 2 razy dziennie ( rano 40 i wieczorem 40 ) nie zaszkodzi spożycie alkoholu ? wiem że przy zażywaniu tego typu leków nie zaleca się spożywania ale interesuję mnie czy jest to jakoś szczególnie niebezpieczne przy zażywaniu tak małej dawki biosotalu . Prosze o odpowiedź najchętniej osoby które zażywają lub zażywały ten lek. pozdrawiam.

Hej. Ja biore Sotahexal 40 mg, to inna nazwa sotalolu i co do alkoholu to powiem tak.....zdarzylo mi nawet doprowadzic do urwania filmu przy tym leku i nic się nie stalo :) jak dla mnie w połączeniu z alkoholem działa super, zadnych skutków ubocznych. Jedynie jak za dużo spożyje napojów wyskokowych i serce zaczyna się buntować to wtedy dorzucam jeszcze 40 mg sotahexalu i jest oki. Zaznaczam że tak ten lek działa na mnie, radzę testowac powoli bo wiadomo każdy jest inny. Pozdrawiam.

Urwanie filmu od nadmiaru alkoholu :) ja jeżeli planuję ostrą imprezkę to biorę wczesniej stałą dawke leku plus do kieszeni na zapas jeszcze dwie tabletki. Jak podczas zabawy serducho się buntuje dorzucam do stałej dawki leku kolejne 40 mg :) i jest git .....uważam ze leki pijemy po to by żyć normalnie a więc ja korzystam z życia :)

https://goldengalaxy.ru/zarabotok-v-internete/kak-zarabotat-v-internete-bez-vlozhenij-prjamo-s-telefona 93 лучшие аффирмации на работу, успешную карьеру слушать онлайн МЛМ структура - развитие регионов Вклады Россельхозбанка с 1 по 30 июня 2021 года: процентные ставки на сегодня)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)(stag) Лицо, которое подписывается на новый выпуск акций в надежде, что курсовая цена акций окажется выше цены их первичного размещения. Часто компании эмитенты предпринимают специальные меры, направленные на предотвращение широкомасштабной…