Gość Arturo Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Moja powieka *skaka* już ósmy miesiąc, zazywałem magnezo-potas i inne cuda i nic nie pomaga, nie jestem nerwowy, niczym sie nie denerwuje, a oko jak skoko tak skoko i nic nie moge na to poradzić, czy jest na tym forum odpowiednia osoba wykształcona (lekarz), która definitywnie moze potwierdzić jak skutecznie się tego pozbyć? ps: *drganie* ustaje jedynie jak pale zioło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sss Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 to pal dużo zioła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marko Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ciekaw jestem czy chociaz jedna osoba z was bieze naturalne microelementy i witaminy bo to co piszecie to o samych sztucznych ktore nie zawsze organizm chce przyswoic,a w tedy nic wam to nie daje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość paullllaaaaaa Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mi dziś drga dolna część oka... masakra... co kilka sekund !!!! na lekcji jak siedziałam to chowałam oko bo myślałam że ktos zauważy. to wnerwia !!! jak się pozbyć tego czegoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ggg Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Ja piłem piwo co dziennie a nawet po 6 do 8 ,i przestałem pic ten cholerny napój, i nagle cojakiś czas moja prawa powieka zaczynała drgać nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anulapy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No i mnie to paskudztwo dopadło...:// tak czytam te wpisy i stwierdzam, że pójdę z tym do lekarza choć baaardzo mi nie po drodze:/// ale cóż - jeden ma niedobór magnezu, inny nerwy i stres a jeszcze inny...(?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sand Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Drganie powieki to też niedobór WAPNIA lub,magnezu i potasu.albo tych trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi