Gość Dianna Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam. Ja mam ciągle problem z tymi *nerwobólami* jednak zrozumiałam ze to chyba nie nerwobóle ale mam jakąś infekcję albo zapalenie w kościach, tak mi się wydaje bo bolą mnie kości ( górne klatki piersiowej, łopatki, górne ramienia itp, obojczyki) ból jest taki przeszywający i promieniujący. Nie wiem co to może być i co mam robić? Miałam CRP robione i jest bardzo dobre. Jednak ten ból z niczego się chyba nie bierze i czuje jakby się rozprzestrzeniał. Lekarka ogólna mnie wyśmieje jak znów do niej pójdę. Jakie badania powinnam zrobić na takie dolegliwości? Do jakiego lekarza się udać? Ortopedy/neurologa/reumatologa? Ogólna mi dała na to ketonal, ale mam całe życie brać leki przeciwbólowe nie znając przyczyny tych bólów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bartek25 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam. Od pewnego czasu bolą mnie kości. Taki przeszywający kłujący ból. Robiłem morfologie, OB i badanie moczu. Wyniki mam idealne. Hemoglobina 16,6 (w skali do 17,5) OB 2. Czy mam się czego obawiać? Boję się, że to rak kości:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bartek25 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Od pewnego czasu bolą mnie kości. Taki przeszywający kłujący ból. Robiłem morfologie, OB i badanie moczu. Wyniki mam idealne. Hemoglobina 16,6 (w skali do 17,5) OB 2. Czy mam się czego obawiać? Boję się, że to rak kości:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Co znaczy bolą kości ,boli jedna ,5 czy wszystkie ?Bo jeśli jedna powinno się zrobić rtg /Jeśli ileś to czynnik reumatoidalny albo Crp . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bartek25 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Bolą wszystkie. Ręce, nogi. Czy to może być rak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie .Żaden rak .Rak kości powoduje straszny ,powtarzam okropny ,nie do wytrzymania ból w jednej kosci .Może się przeforsowałes w jakiś ćwiczeniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bartek25 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Aniu ale w stopniu zaawansowanym, nie w początkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A ty uważasz ze rak kości w stopniu zaawansowanym skutkuje bólem rąk i nóg i wszystkich gnatów:)I rak w stopniu zaawansowanym przy OB 2 .No toś sobie wymyślił .Wierz mi widziałam już takie nowotwory i ludzi z nimi .Rak kości długich nie przerzuca się na wszystkie gnaty ,jeśli boli to jedna kończyna albo kręgosłup .A kleszcz cię czasem nie ugryzł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Może to reumatyzm,a nie rak .Nie świruj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi