Gość Paweł Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Czy może ktoś był pacjentem Pana prof. Andrzeja Biedermana z Anina? Chciałbym się dowiedzieć jakim jest człowiekiem, bo specjalistą jest klasy światowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Paweł Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Już mam odpowiedź. Facet jest poprostu gość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Renata Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 prawdziwy gość!! polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość znachor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 dobrze mu z oczu patrzy ale uwazajcie kochani ludzie dobrze wam radze,w tej klinice pracuja tez inni lekarze i pielegniarki ktorzy maja ludzi za zwyklych smieci nie ufajcie im sami sprawdzajcie ,interesujcie sie swoimi sprawami zdrowotnymi bo mozecie stamtad nie wrocic zywi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Hela 754 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witaj znachor! Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. Leżałam w tej klinice , byłam operowana i żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jan z Ostródy Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Byłem operowany przez Pana Profesora w 2004 r. (wszczepienie sztucznej zastawki mitralnej) Za ludzkie podejście przed operacją, optymistyczne nastawienie mnie do niej i cały jej przebieg i rekonwalescencję - bardzo wielkie DZIEKUJE. Mam pamiątkę w postaci jego wpisu z życzeniami zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wojtek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Fenomenalny specjalista! Najlepszy! Byłem operowany przez Pana Profesora - operacja Davida. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amigonamor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pan prof.Andrzej Biederman ,operował mnie w 1999 r.Byłem wówczas w bardzo kiepskim stanie.Były obawy ,że nie zdążą z operacją.Profesor wszczepił mi zastawkę aortalną i mitralną.Wspominam go ,jako sympatycznego człowieka, cieszącego się już wtedy opinią znakomitego chirurga. To dzięki umiejętnościom tego człowieka ,dziś 11 lat po operacji, w dalszym ciągu mogę cieszyć się życiem.Oby Bóg dał mu dużo zdrowia i sił ,aby mógł pomóc jak największej liczbie chorych. Cytuj Odnośnik do komentarza
jacektabaszewski Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Czy ktoś mógłby pomóc mi .? Jaki jest adres mailowy do prof. Bidermana lub jak inaczej z nim się skontaktować? Poitrzebuję pilnej konsultacji dla mojego 21-letniego ciężko chorego syna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 naciśnij na gogle Prof Biederman Anin znajdziesz to co cię interesuje A ja tak na wszelki wypadek podaję ci telefon który dostałam od lekarki w naszym szpitalu ale czy jest aktualny nie wiem bo ja korzystałam z niego ale 4 lata temu ale można spróbować 022 kierunkowy 6130520 jest to Instytut Badawczy ul Niemodlińska Tam mnie pani zapisała wyznaczyła date i potem jak przyjechałam to zgłosiłam się też to tego instytutu bo tam płaciłam za wizyte i dalej do szpitala na odział gdzie przyjmuję Prof to tyle ile mogłam to z serca może pomogłam A gdyby nie to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość magdacccc Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Bylam pacjetna Doktora w 98 roku mam plastyke zastawki mitralnej-super rewelacyjny specjalista, traktowal jak kolezanke rozmawiam jak trzeba zawsze kiedy potrzeba bylo odpowiedzi odpowiadal ale macie racje inni sie przy nim nie rownaja chociaz zaprzyjaznilam sie z niketorymi pielegniarkami szczegolnie jedna mialam niespelna 17 lat gdy bylam operowana mialam zapalenie wsierdzia z perforacja zastawki mitralnej dla 17 latki to czarna dziura a pan doktor wytlumaczl *po naszemu* i 3 dni po operacji latalam korytarzami:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
sskomplikowany Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Temat niezwykle nietypowy . Nie powiem co myślę o Profesorze . Prywatność , rozumiecie , a ja milczę jak kamień . Może powiem tak : zawodowo i jako człowiek nie rozczarował mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
sskomplikowany Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ha , ha Zofia 5014 poradziła *naciśnij na gogle Prof Biederman Anin* . Ponieważ jestem dokładny nie mogłem sam tego nie zrobić, :) Z Google wypadł ciekawy artykuł http://www.pulsmedycyny.com.pl/index/archiwum/6707,anin,kontra,anin.html Hm poniekąd racje mają wszystkie wypowiadający się w tym artykule strony . Lekarze leczą też prywatnie , w nazwie prywatnej placówki jest Anin , dlatego ,że słowo to jest rozpoznawalne przez większość Polaków . Pamiętam (ostatnio byłem w Klinice Nadciśnienia Tętniczego w 2007 r .), także mogło się zmienić, instytut wtedy to było 6 klinik , każda z oddzielną nazwą . Anin to także małe miasto . Z drugiej strony no jest to w pewnym sensie nazwa własna , pracownik , np. SONY , nie może założyć sobie małej firemki Sony .... po prostu zostanie zniszczony przez rodzicielski organizm gospodarczy . :) Niestety nie piszą jak sprawa się zakończyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sskomplikowany ha ha ha nacisłam Na Google Profesor Biederman Anin .Ponieważ jestem dokładna również I znalazłam, gdzie przyjmuje, telefon , mapkę jak dojechać . Jak się chce to się znajdzie hahaha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
sskomplikowany Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tak , to o czym mówisz jak najbardziej , i jest ten artykuł o którym ja mówię *Anin kontra Anin* w dalszej kolejności , jak to w google . nie mam intencji agresywnych . Co do tego artykułu moim zdaniem panowie lekarze , mają prawo używać nazwy Anin w nazwie swojej placówki , bo jest to zbyt szeroka nazwa żeby ją zastrzegać . Podobnie firma SONY , walczyła o zastrzeżenie nazwy Walkman , tylko dla produktów swojej marki . Chyba jej się to nawet udało w sensie, że nazwa walkman, mogła być napisana tylko na Soniaku, ale wszystkie dzieciaki na urządzenia tego typu wszystkich firm mówiły walkman bo nazwa zaczęła żyć własnym życiem w języku potocznym . Anyway Panowie Grzegorz Goryszewski i Marek Szufladowicz , / i tu nie wiem świadomie czy nie / znaleźli najskuteczniejszy sposób promocji swojego biznesu . Nic nie reklamuje czegokolwiek skuteczniej i taniej niż skandal . To jest darmowa reklama . Jeśli to było działanie świadome -- szacun wielki . Oni dadzą sobie radę na rynku , ze swoimi sposobami ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Sskomplikowany Jeżeli wiemy że Biederman przyjmuje Aninie to tak napisałam temu komuś . i gdyby nacisnął na Google to by przeczytał, skorzystał, z podanego tam telefonu i dlatego nie rozumiem twojego hahahaha BO była to pilna prośba kogoś Ale skoro nie miałeś intencji agresywnych jak sam napisałeś to dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość z rodziny Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Nie wiem jak Pan Profesor ale tak jak wiele innych osób mam niezbyt bdobre zdanie o innym personelu a w szczególności oddziału pooperacyjnego- tam pacjent to śmiec- najlepiej żeby ich nie było!!! uważajcie na nich upominajcie się o swoje i wcale niech wam nie będzie głupio- tutaj waszymi bliskimi nikt się nie przejmuje- nie zmieniają opatrunków -chyba że po znajomości to i nawet kilka razy dziennie, nie patrzą na samopoczucie pacjentów, nawet na ich stan zdrowia- z tego co słyszałam to trzeba da w łapę chyba wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza
sskomplikowany Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Poniekąd jest coś na rzeczy , ale bardzo przesadzasz , zwłaszcza z tym *śmieciem* .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza
sskomplikowany Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 * Sejm przyjął w piątek poprawki Senatu do ustawy o zawodach pielęgniarki i położnej. Zgodnie z nią pielęgniarki i położne będą chronione jak funkcjonariusze publiczni; ustawa chroni też przed dyskryminacją pielęgniarki pracujące na podstawie umowy o pracę. Poprawki Senatu dostosowują ustawę do ustawy o szkolnictwie wyższym, która została znowelizowana w marcu; zawarte w niej zapisy są istotne dla nowej ustawy o zawodach pielęgniarki i położnej, ponieważ dotyczą standardów kształcenia na kierunku pielęgniarstwo i położnictwo. Senat dostosował także zapisy ustawy do przyjętej w lipcu noweli ustawy o zasadach ewidencji i identyfikacji podatników i płatników, która wprowadza od 1 września zmiany w zakresie obowiązku wskazywania NIP. Inne poprawki ujednolicają terminologię ustawy z Kodeksem pracy. Uznanie pielęgniarek i położnych za funkcjonariuszy publicznych oznacza, że zgodnie z Kodeksem karnym za ich znieważanie podczas i w związku z pełnieniem obowiązków służbowych grozi kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Za naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza publicznego podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych grozi kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat trzech.* źródło Rzeczpospolita . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga 69 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Pod kierownictwem Profesora Bidermana operowana była moja mama ( lat 70) usunięto jej skrzepy zarówno z serca jak i z tętnic płucnych- operacja odbyła się 14.07.2011r. w szpitalu praskim. Pan Profesror był jedyną osobą którea zgodziła się przeprowadzic taką operację . Mama została przewieziona ze szpitala z Szaserów do szpitala praskiego . Dostała drugie życie i za to będę do końca swojego zycia wdzięczna Panu profesorowi i jemu zespołowi . Dziękuję wszystkim : Panu Profesorowi, zaspołowi kardiochirurgów , anestezjologom, pielęgniarkom i pielęgniarzom, na koniec salowym . Jeszcze raz dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nie wyleczony Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dlaczego nie piszą ci którzy stracili bliskich ? przecież jest ich na pewno wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GosiaK Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Może dlatego nie piszą bo nie chcą nikogo dołować. Piszą Ci, którzy żyją dzięki lekarzom i dają tym nadzieję innym. Ja też zawdzięczam życie prof. Biedermanowi i dr. Dariuszowi Zielińskiemu, którzy w 2007 roku zoperowali mojego tętniaka aorty i zrobili to perfekcyjnie. Dzięki nim mogłam założyć rodzinę, zacząć pracę i mogę żyć normalnie jak każdy inny człowiek, wreszcie bez strachu o swoje chore wcześniej serce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi