Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Caroline17

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Caroline17

Od kilku lat odczuwam straszliwy ból głowy , byłam u lekarza i nic nie wykazało ,a bóle dokuczają coraz częściej (prawie codziennie), w ostatnim czasie doszło do omdleń (przy tym dreszcze i zimny pot) i czuje jak by mi coś strasznie uciskało i temperatura mi przy tym uczuciu uciskania towarzyszy :/ Nie do wytrzymania jest to

Czy miałas robione jakies badania obarazowe głowy -tomograf ,rezonans ?Jęsli nie to zmień lekarza lub idz do neurologa .Gdzie ten ból jest zlokalizowany ?Czy boli kark ?Czy ból przechodzi po tabletkach ?Czy kręgosłuo szyjny był badany ?Co to znaczy że tamperatura temu towarzyszy ?Gorączkę masz czy uczucie podwyższonej temperatury ?

Gość Caroline17

Nie, nie miałam robionych badań typu -rezonans , tomograf . Ból dokucza w różnych częściach ...Czasami dokucza ból karku ,gdy nie wezmę coś przeciwbólowego oraz ból ucha(a wtedy jest ból jest całkowicie nie do wytrzymania) :/ ...Tabletki czasami pomagają , ale szczerze mam już dosyć brania prawie codziennie tabletek ,a często bóle są tak mocne ,że po nie sięgam ,aż za często ....Kręgosłup też nie był badany , a co do tej temperatury to przy uczuciu rwania towarzyszy podwyższona temperatura , przy zwykłych bólach towarzyszy uczucie podwyższonej temperatury ....

No musisz iśc do neurologa i opowiedzieć jakie masz objawy ,powinien zlecić jakieś badania ,zób wywiad środowiskowy wśród ludzi który lekarz jest do rzeczy bo to ze się zbada to nic nie da .Zacznij od neurologa ,jeśli on nic nie wymyśli to po kolei szukać -okulista ,laryngolog .