Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Karmonika

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Karmonika

Witam Was. otóż mam następujący problem: od dawna mam duszności, świszczący oddech i suchy, kaszel, który po niczym nie przechodzi. Moja pani doktor podejrzewała astmę, ale teraz dała mi skierowanie do szpitala na odział płuc... do dokładniejszych badań. Niestety straciłam pracę i nie jestem ubezpieczona , więc muszę szpital odłożyć na przyszły tydzień. a od dzisiejszego ranka pojawiło mi się silne kłucie w okolicy serca, nasilające się przy większym wdechu ... i dodam, że sisuiam co 5 minut o ile to ważne. Wybieram się do szpitala jak już pisałam w przyszłym tygodniu, a napisałam tu o tym, bo chcialabym dowiedziec sie czegos na temat moich objawów... o ile to ważne, często łapią mnie infekcje.... ........

Witam Karmonikę, Częste oddawanie moczu sugeruje stan zapalny dróg moczowych, być może pęcherza moczowego i wymaga leczenia. Z pewnością warto ustalić, czy ma Pani astmę oskrzelową, czy jej nie ma? W razie gdyby brak pracy nadal Pani dotyczył, warto udać się do biura pośrednictwa pracy i zarejestrować się jako bezrobotna. Być może to umożliwi otrzymywanie zniżkowych leków i bezpłatne leczenie szpitalne.