Gość Karmonika Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam Was. otóż mam następujący problem: od dawna mam duszności, świszczący oddech i suchy, kaszel, który po niczym nie przechodzi. Moja pani doktor podejrzewała astmę, ale teraz dała mi skierowanie do szpitala na odział płuc... do dokładniejszych badań. Niestety straciłam pracę i nie jestem ubezpieczona , więc muszę szpital odłożyć na przyszły tydzień. a od dzisiejszego ranka pojawiło mi się silne kłucie w okolicy serca, nasilające się przy większym wdechu ... i dodam, że sisuiam co 5 minut o ile to ważne. Wybieram się do szpitala jak już pisałam w przyszłym tygodniu, a napisałam tu o tym, bo chcialabym dowiedziec sie czegos na temat moich objawów... o ile to ważne, często łapią mnie infekcje.... ........ Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam Karmonikę, Częste oddawanie moczu sugeruje stan zapalny dróg moczowych, być może pęcherza moczowego i wymaga leczenia. Z pewnością warto ustalić, czy ma Pani astmę oskrzelową, czy jej nie ma? W razie gdyby brak pracy nadal Pani dotyczył, warto udać się do biura pośrednictwa pracy i zarejestrować się jako bezrobotna. Być może to umożliwi otrzymywanie zniżkowych leków i bezpłatne leczenie szpitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi