Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Częstoskurcz komorowy a aktywność fizyczna

Gość patrykkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrykkkkk

Aha, a jak mialas te czestoskurcze to kiedy one byly i ile ich bylo? bo np. u mnie jest 1 i to w nocy ok.4:30... czy w ogole to badanie holterem moglo byc jakos oszukane? albo mogl byc to jakis nie wiem, zly sen? jest to mozliwe ze bylo to jednorazowe?

Holter jest wiarygodny,nie mogło być nic oszukane..chłopie masz 1...ja miałam 900:) (ale to było 6 lat temu:) teraz czuję że jest dużo lepiej.) a są ludzie którzy maja po kilka tysięcy i dają radę:) Nie montuj się w to za bardzo bo się dorobisz nerwicy jak ja...;/ gdyby mi ktoś moją tachykardię wytłumaczył to nie musiałabym się teraz tak męczyć z tym cholernym choróbskiem;/ uzupełnij magnez i potas i będzie ok:)

To był holter 48godzinny i wychodziło mi 900skurczy dodatkowych czyli w normie:) trwało to po parę minut...a reszty nawet nie czułam:) ostatni atak mnie tylko wystraszył bo trwał 3 godziny. ale są ludzie mający takie skurcze parę dni więc się nie przejmuję:)

Holtera miałąm założonego 6lat temu a ostatni napad rok temu... tylko że ja to chyba miałam z nerwów a potem sama się nakręcałam i czekałam kiedy znów mnie to chwyci. nie robiłam nic jakos samo przeszło...żeby mieć ablacje trzeba mieć takich skurczów chyba około 3000 dziennie:)