mada26 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Proszę o pomoc. Mój tata ma mieć operację wszczepienia by-passów. Ma ją wykonać dr Kowalik. Jednak jeden z czatowników radzi zwrócić się do dr Brykczyńskiego. Którego z tych lekarzy polecacie? a może jest jakiś inny lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza
sercowa Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W zeszłym roku miałam wszczepiane trzy by-passy i wymieniane dwie zastawki.Całą operację prowadził dr Brykczyński z zespołem,wszystko poszło pomyślnie.Później wyszły komplikacje i dość długo leżałam w szpitalu,ale to już nie w temacie .Nie słyszałam złych opinii o doktorze Kowaliku wręcz przeciwnie.Wiadomo ,że w szpitalu różnie bywa,nie jesteśmy wszyscy jednakowi i każda operacja jest inna i różnie może się skończyć.Opieka po operacji na oddziale jest bardzo dobra,rehabilitacja również. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzysztof1 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dr.Kowalik i cały zespól kliniki w Szczecinie to super fachowcy,opieka tez jest wspaniała-polecam,ale jeżeli tata jest z lubuskiego to polecam Nowa Sol,ja tam miałem robione ba-passy dwa lata temu i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi