Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmęczenie, ból serca i zawroty głowy a nerwica

Gość Jakub17

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam na imię Jakub mam 17 lat od miesiąca miewam ataki np szybkie bicie serca, bóle w okolicach serca, zawroty głowy, zmęczenie oraz mam trudność z zasypianiem często w nocy się przebudzam miałem robione badanie EKG i USG serca i z sercem wszystko okej miałem także morfologię i wykazało że mam za mało magnezu i od miesiąca biorę magnez dwie tabletki dziennie miałem także badanie TSH oraz Ft 3 Ft 4 tutaj wszystko w normie i chciałbym dodać że jestem 3 lata po operacji stabilizacji kręgosłupa a 30 stycznia jadę do Zakopanego na plastykę garbu i mam pytanie czy te objawy są przyczyną nerwicy a może to przez mój kręgosłup Dziękuje z odpowiedzi :)

Witam Jakuba, Opisywane przez Pana dolegliwości mogą mieć związek z nieprawidłowościami kręgosłupa - tak dużymi, że spowodowały widoczne zmiany w wyglądzie pleców (garb). Mam nadzieję, że operacja plastyczna kręgosłupa piersiowego i żeber dała istotną poprawę. Jest zrozumiałe, że w Pana dolegliwościach dużą rolę odgrywają problemy emocjonalne, być może związane również z Pana wyglądem zewnetrznym. Nie warto stronić od ludzi. Warto starać się mieć wielu przyjaciół, z którymi będzie można rozmawiać, nie tylko na temat swojego stanu zdrowia. To znacznie pomaga w odnalezieniu się w życiu i w poprawie nastroju!