Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Trudności w myśleniu i nietypowe samopoczucie po marihuanie

Rekomendowane odpowiedzi

Siema ;] zastanawiam się nad tym, czemu zielsko działa na mnie inaczej niż na wiekszosc moich znajomych. Konkretnie chodzi o to że jak się spale to ciężej mi się mysli, nie mowię nic, nie ogarniam i mam dziwne negatywne rozkminy - wszystko jest podejrzane, fałszywe, wszyscy cos knuja, czuje sie jakas wyobcowana. Czesto na drugi dzien mam jakies zjazdy. Z kolei po gipsie czuje sie zajebiscie, uwielbiam to uczucie, ale wiem ze nie wszyscy tak maja i niektorzy po prostu nie lubią furac. Czy cos jest ze mną nie tak że zielsko tak na mnie działa.? Moze to kwestia jakis cech.? Znacie ludzi którzy nie lubią jarać.?

Marihuana wpływa a centraly ukł nerwowy jeśli czujesz się obserwowany to oznacza że masz zaburzenia ksobne. czyli masz wrażenia że wszystko dotyczy Ciebie jest to cecha zaburzeń syhicznych możlie że mug wysyła sygnały po zatruciu kanabilonami wiec jako osoba konsumująca musisz wiedzieć że jak bedziesz palił dalej Mj może to się skączyć chorobą psyhiczną psyhozą na każdego działa inaczej jest to narkotyk ale nie typowy bardzo zdradliwy ponieważ objawy jego działania mogą się uwidocznić po latach wiec zastanów się co wolisz zdrowie i szczęscie czy choroby i nadwyręzoną psyhike na całe życie amfetamina jest gorsza np 2 wojna św Adolf hitler widziałeś jak go zniszczył perwitim >amfa pod inną nazwą to jest proste że zniszczy Cię szybciej tak jak przywódce 2 Wojny światowej Adolfa pozdro zdrowia życzę