Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wymioty przy bólach brzucha po posiłku

Gość Anna990

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , od dluzszego czasu towazysza mi dziwne bole brzucha i wymioty. Czesem mam tak ze wystarczy cos zjesc i odrazu wymiotuje a innym razem musze sie do tego *zmuscic* poniewaz w innym przypadku mam uczucie ze nic nie pomoze. Bralam juz rozne leki dostepne w aptece bez recepty jednak nic nie pomaga. Majac te bole brzucha , brzuch jest dosc napiety i wiekszy niz normalnie . Bol jest mniej wiecej na wysokosci mostka , moze ciut nizej. Nie jestem wstanie dokladnie okreslic gdzie sie on znajduje. Patrzac jednak na szkielet ludzki w internecie podejzewam ze moze byc to watroba?. Piec lat temu mialam usowany woreczek zolciowy. Mialam wtedy 17 lat i pamietam ze bole przed operacja byly podobnie mocne jednak po operacji az do teraz bolow nie bylo. Co to moze byc? Sa jakies leki ktore mi pomoga ? Prosze o porade

Obawiam się że bez wizyty u lekarza się nie obędzie .Może to żoładek może wątroba może błedy żywieniowe .Kto to wie?Próbowałaś czegoś na żołądek .Ja bym spróbowała Pantoprazol 20 na czczo plus Essentiale Forte wg ulotki .Jeśli to nie przyniesis ulgi prze tydzień to szoruj do lekarza .