Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Plamko niestety ja nie jestem ze Sląska,więc nie mogę Ci pomóc pod względem lekarzy.Sama ze swoimi dolegliwościami za bardzo nie wiem gdzie sie udać.Od rodzinnej miałam skierowanie na gastroskopię,ale to było przed świętami i nie mialam kiedy się wybrać i się przeterminowało.Ona mówiła mi że niektóre objawy czyli taka gorycz w ustach i odbijanie które mam może być objawem refluksu żołądkowego,który często dokucza nerwicowcom.Ale ogólnie boję się badania ale pewne to nie uniknione.Pozdrawiam.
hej dziewczyny! nastrój dalej dobry...oby na długo! Plamkaa ja zażywam xetanor od 4 miesięcy,na mnie najlepiej zaczął działać po niecałych 2 miesiącach , więc myślę ,że i u Ciebie będzie coraz lepiej. Aga,Dorotka się odzywają, a co z resztą? Kasiu co u Ciebie? Wojtek?
Gość Dorota W
Dziewczyny dziś mam koszmarny dzień. Pogotowie zabrało mojego teścia do szpitala .Myślał,że ma zwykłą grypę a tu okazało się ,,że jest ostre zapalenie płuc.Leży pod tlenem ,dostaje kroplówki i pomalutku odzyskuje kolar na twarzy ,bo przez pewien moment był biały jak śnieg. Ja wzięłam dodatkowy relanium żeby się uspokoić i chyba teraz odwalę drzemkę.
Gość Fabienne
Cześć dziewczyny!! Ostatnio jakoś nie było żle poza jakimiś małymi atakami, ale dziś w parcy znów mnie wzieło z tym oddychaniem tak sie na tym skupiłam ze szok z oddychaniem kłopot rozwiązało mi to ze jak wstałam z krzesła w parcy i jakoś mi sie w głowie zakreciło i potem poszłam dalej do drukarki i tak jakoś po drodze mi sie zrobiło taki niepokój nagły dziwna pustka w klacie koło serca i uczucie ze zaraz zemdleje albo cos gorszego tak dziwnie sie czułam miałam wrazenie ze serce mi nie bije taka pustka potem siadłam rece mi sie trzesły i wogóle zaraz miałam mysli o jakiejś niewydoolnosci serca i wogóle potem znów przeszło i było ok, teraz jestem w domu leze sobie na kanapie i znów sie skupiam na oddychaniu ia jakos znów mi ciezko!!! takie jazdy wzbudzaja we mnie lek i przeświadczenie ze to nie nerwica tylko coś powaznego. Nie umiem sie nauczyc z tym zyc!!! ;-((((((
Gość Dorota W
Witaj Fabienne. Tyle razy Ci powtarzałyśmy ,że musisz postarać się jak najmniej myśleć o Twoich dolegliwościach. Zdajesz sobie npewno sprawę ,że sama się nakręcasz ale nic z tym nie robisz aby poprawić sobie nastrój. Postraj się kochanie zająć myśli czymś co odpędzi od Ciebie ten lęk a napewno poczujesz się o wiele lepiej
Gość Fabienne
Wybiore sie napewno, do psycholożki moze mi to pomoże, ale sie najadłam na obaid troche pzresadziłam i teraz mi to wszystko rośnie w żołądku i serce mi wali feeee jak ja tego nie lubie a zawsze jak sie tak najem to potem mi serce sie potyka bije biije i stop na sejunde i zas bije i tak w kółko. blehhhhh