Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety mam to samo co wy.. :( ta nerwica powoli mnie wykańcza, boję się wyjść z domu z obawy przed tym, że zemdleję. Czuję, że powoli zaczynam się bać wszystkiego, histeria dopada mnie nawet w domu, nie potrafię sobie z tym poradzić.. :( mam już tego serdecznie dość. Bardzo proszę pomóżcie mi.Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam dopiero 18 lat.
Gość cwaniara1983
hej znerwicowani dzis czuje sie dobrze, a raczej super dobrze, wysmienicie, juz zapomnialam jak to jest czuc sie dobrze:-) Sluchajcie odstawilam wszystkie leki, oprocz magnezu, czuje sie naprawde niezle. Moze te wszystkie leki nas podtruwaja jeszcze bardziej, sama nie wiem co o tym myslec. Nie chcem zapeszyc, bo moze jutro wstanie i bedzie koszmarnie.
Gość mietek szczesniak
Cholera ja też coś podobnego dostałem po niezłym stresie, oczywicho wyniki w normie, ale jak mnie dopadnie ten strach to ja nie moge, możecie mi poradzić jak sie trzeba zachować jak już dostaniesz tego *ataku* aby jak najszybciej minął??? Z góry dzięki nerwusy;)
Prosty sposob na nerwice milosc. Kocham moją Kasie. Pomaga mi bardzo kazde jej wejscie na nasza strone www czy telefon. Kocham ją bardzo chce dla niej zyc i tylko dla niej. Nerwica nie zabrania kochać. Mrowki na ciele bzdury! Normalna reakcja ciala na glupote. Jak widze ludzi piszacych trace swiadomosc to sie teraz smieje. Bo widze jak piszą :D jakbys naprawde coś tracił to byś sie pod siebie zesrał albo zadławił plwocinami. Czujesz nerwice. To emocja. Żyjesz? :P Popatrz na swoje rece i nogi . biegną po nich mrówki. Si własnie ją zabiłeś!
Witam wszystkich. Powiem wam szczerze nerwica to chyba najgorsza choroba bo to choroba duszy. A chorują najczęściej ludzie wrażliwi bo dranie i bezduszni na to nie zachorują. Mnie też to dotknęło w pewnym momencie mojego życia. Pomogła mi psychoterapia i zioła. Bo faszerowanie się lekami to tylko na okrągło brak siły i skutki uboczne ich działania. Spróbujcie medycyny naturalnej. Mi pomogło dziś jestem normalną osobą bez strachu że moje serce za chwilę przestanie pracować i komu zostawię swoje dzieciaczki. Podaję swojego e-meila monikak2@onet.eu powiem jak się z tym poradzić. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo sił. Nie poddajcie się
Gość cwaniara1983
Czesc kochane nerwiczki! Ja juz w domu, wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej....troszke jeszcze nie wyspana, bo od razu do pracy musialam isc. Czekam na weekend...i od 2 dni boli mnie zeladek, nie wiem czy to na tle nerwowym, czy poprostu tak reaguje na nagla zmiane jedzenia i czasu posilkow. Wrozka mi powiedziala, ze to wcale nie nerwica, tylko przesladuja mnie duchy przodkow, i kazala odmowic za nic 100 razy *wieczny odpoczynek..*, odmowilam chyba 1000 razy i albo mnie nadal przesladuja te duchy hhahaha albo to nerwica:-) Odstawilam leki i postanowilam nie chodzic po lekarzach, jak nawiedzona! Wlasnie odwolalam wizyte u pulmonologa, bo co on mi znow powie, pewnie znow nic, szkoda moich nerwow i czasu! Kardiologa tez sobie odpuszczam, i tak chodzilam prywatnie, przynajmniej zaoszczedze kase!!! Koniec z lekarzami!!!! Przy naszych dolegliwosciach i tak nam nie pomoga.! Ah ide spac, mam nadzieje, ze jutro zeladek przestanie mi dokuczac. PA
witajcie! od 2 lat mam nerwice! a teraz jest coraz gorzej...mianowicie: gdy pomysle sobie ze moge zaraz dostac zawalu, serce zaczyna mi walic jak oszalale, dretwieje mi lewa polowa ciala (stad wiem i zdaje sobie sprawe ze nerwica), 3 razy mialam robione EKG-ostatnie pół roku temu- i wyszlo wszystko dobrze- lekarstw brac nie chce - nie chce sie dodatkowo truć!nie wiem jak sobie z tym poradzic... tetno mam przecietnie 80/min ale tylko dlatego ze jestem otula...(90 kg), ale nawet gdy bylam szczuplejsza wydawalo mi sie ze bije za szybko... nie wiem co robic/...
Gość cwaniara1983
A witaj ryba! U mnie wporzadku, a raczej bardzo wporzadku. Od samego powrotu czuje sie swietnie, nie mysle o chorobach, mam to w d... i powiem Ci ze to pomaga. Jeszcze czasmi jak sie nudze pomysle ze mi slabo czy duszno, ale mam to gdzies... takie podejscie jest najlepsze widze. Trzymaj sie!! A gdzie sie podziala nasza kamila???????
Witam, jak wszyscy wiecie nerwicy towarzyszą dolegliwosci zwiazane z sercem (kołatania i tp.)ja od dawna jestem na maxa przewrazliwiony swoim zdrowiem. niektórzy nazywają mnie hipohondrykiem , inni twierdza ze mam nerwice własnie....tego nie był bym pewien,, a dlaczego? o tym za chwile..... przerabiałem juz wszystkie objawy jakie faktycznie swiadcza o tej nerwicy (napady lęku, ciągły niepokoj, pustka w głowie, derealizacja,problemy z zasypianiem,drażliwosc ogolna, osłabienie, ucisk w gardle, nieprzerwane myslenie o jakis chorobach itd itd, dusznosci, bóle serca, w mostku) z tymi dwoma wymienionymi objawami poszedłem z miesiac temu to lekarza. zobrazowałem mu ogolnie wszystko. on odrazu zaczal dopytywac sie o moje nerwy.... zlecij wykonanie ekg. i zrobiłem, wyszły zaburzenia jakies, ja sie nie znam ale tyn wykres wyglądal jakbym se go sam narysował tępym ołówkiem po pijanemu! z tego co czytałem, kazdy z nerwicą, kto robil ekg było wporzadku, wiec czy mozliwe jest ze nerwica moze miec wpływ na wynik ekg?????? ps: jako ze boje sie wizyt u lekarza,,, podczas owego badania byłem wydygany strasznie