Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Ja uważam sprawę za zakończoną.Powiedziałam szczerze co o tym wszystkim myślę i jeszcze raz powtarzam ,że to ja miałam być tą osobą ,której ktoś chciał dokopać a nie Catullus.Ten debilny post z całą pewnością miał doprowadzić do zprowokowania kolejnej awantury niby z moim udziałem. Nie mam sobie nic do zarzucenia jeżeli chodzi o wczorajsze i dzisiejsze wydarzenie. Proszę nie wydzwaniajcie do mnie z jakimiś głupimi pogróżkami i nie wysyłajcie tych niesmacznych sms-ów ,ponieważ jestem już na skraju poważnego załamania.Nie dam rady z tym walczyć.Zauważcie ,że ja też mam dzieci i właśnie dla nich muszę być zdrowa.Zostawcie mnie w spokoju -proszę! Chcę jeszcze powiadomić Was ,że numer telefonu zmieniam bo tak dłużej być nie może ja też pragnę spokoju
Gość psychologist?
Doroto W akurat w tej kwestii Cię rozumiem.Ale przecież nr tel.gg itp podałaś tylko osobom zaufanym.O ile sobie przypominam ze względu na prestiż zajmowanych funkcji ,stanowisk Twoich najbliższych.Nie ujawniałaś tego na forum publicznie więc kto do Ciebie wydzwania??No wybacz ale robią to osoby którym podałaś swoje namiary.Masz nad tym kontrolę i po co ta dziecinada.
Gość Dorota W
Najwidoczniej zaufałam nie tym osobom ,którym powinnam.Nie chcę nikogo oskarżać o przekazywanie mojego nr telefonu więc poprostu to przemilcze i go zmienie. Osoby ,które chciały mnie wykopać z forum mogą otworzyć butelkę z szampanem!! Udało się!!!
Gość czarci pazur
A.. jeżeli komukolwiek przyszłoby np. na myśl (np. krystynie i innym...), że to ja mogę wysyłać smsy i do kogoś wydzwaniać, to uprzedzam, że numeru Doroty nie posiadam, nie zniżam się również do poziomu prezentowanego przez pewnych ludzi, a jeżeli ktoś śmie moją osobę o to oskarżyć, to służę wyciągiem połączeń wychodzących z mojego telefonu oraz jego numerem. Po drugie - administracja została poinformowana. Mam nadzieję, że folwark zostanie zamknięty.
Gość krystyna 3
PazURKU wszystkim czasami popełnamy błedy w w pisowni a ty nie rob sie takim wspanialym polonista bo nie masz sie juz do czego przyczepic jesli tak cie rajcuje pisownia to zglos sie do ogolnopolskiego dyktanda KRYSTYNY BOCHENEK i tam się wykasz swoja pisownia
Gość matiiaga
Witaj catullus. Dlaczego zgłaszasz do administratora o zamknięcie wątku, który założyłam? Jeśli komus nie odpowiada pisanie czy czytanie tam to jego sprawa. Ale ja chcę tam pisać. A do tego na wszystkich wątkach są różne cyrki więc może zgłoś wszystkie do zamknięcia? Jesteś niesprawiedliwy, ponieważ rózni ludzie tam piszą i chca tam pisać. Po to było otworzone to forum. Dlaczego mi to robisz? Czy czyms sobie na to zasłużyłam?
Gość krystyna 3
Pazurku chcę tylko ci powiedzieć ,że odkąd pojawiłeś się na forum to tylko są same z tobą kłopoty ,niewiem wogóle po co tu jesteś . A po drugie skąd ci się wzieło w głowie to ,że Ja murem stałam zawsze za Iwoną ????? zawsze byłam bezstronna nie wypowiadałam się po żadnej ze stron.Tylko wkurza mnie to ,że się wszędzie wpierdzielasz ,buntujesz jednych przeciwko drugim i co z tego masz????????????????OBROŃCO PRAW CZŁOWIEKA HI HI HI a administratorem to ty mnie nie strasz bo on jak przeczyta Twoje posty jak knujesz i nas wszystkich straszysz to ciebie ścignie!!WINNI SIĘ TŁUMACZĄ:!!!!!a niewinni poprostu rozmawiają,nie bedę z tobą dyskutować bo to ja nie zniże sie do Twojego poziomu!!!
Gość czarci pazur
Krystyna, daj sobie siana. O ile wiem, to nie ja pisałem post o Iwonie i Czarnej, znalazłaś sobie kolejną rozrywkę - wkurzanie mnie. Idź poczytaj jakąś książkę, na zdrowie Ci to wyjdzie. Jak już pisałem - nie wciskaj ludziom kitu, że to ja kogoś buntuję przeciwko komuś. Są rozmowy na gg w archwiach, są maile, które dostawałem, są inne dowody, które przeczą dokładnie wszystkiemu co mówisz. Słowo przeciwko słowu, fakt przeciwko faktowi. Dlatego, jestem spokojny o swój tyłek, winy po swojej stronie nie widzę, prócz takiej, że powiedziałem wprost, co o was myślę. Zresztą, jak widać, to nie tylko moja opinia. Ja kogoś straszę? To Dorota straszyła tydzień temu, że ma teścia prokuratora. Nie pamiętasz? To sobie poczytaj wiadomy temat. Ja tylko stwierdziłem fakt, że poinformowałem administrację, że z forum zrobiłyście sobie cyrk i żeby ktoś się w końcu tym zajął. A czemu tu jestem? Bo wypisujesz bzdury na mój temat i czuję się zobligowany, by na nie odpowiedzieć. Nie muszę się z niczego tłumaczyć. Zresztą, mam to wszystko gdzieś - pisz sobie bzdury, jeśli odczuwasz taką potrzebę. Pisz te bzdety tak długo, aż w końcu uwierzysz, że są prawdą. Mnie to po prostu śmieszy i jest to żałosne.
Gość psychologist?
Krystyno3 trochę sobie* zaszkodziłaś* pisząc niepoprawną polszczyzną i nie stylistycznie, oraz stosowaniem rażących błędów ortograficznych. Poza tym używasz znaków np.?????? lub!!!!!!! , piszesz dużymi literami co jest w regulaminie forum zabronione.Poczytaj* Regulamin i zasady *
Gość KRYSTYNA3
Pazurku chory na głowę to ty jesteś !! Ja nie jestem chora psychicznie i nie bede chodz bys mnie niewiem jak wkurzył i bede cię ścigać na każdym forum na jakim sie pojawisz co by ostrzec inne osoby przed takim chorym człowiekiem jakim jestes ty !! ty masz obsesje na punkcie czepiania i obrazania ludzi!! A I MAM JEDNO PYTANIE POWIEDZ MI JAK TY SIE DOSTAŁES NA TE STUDIA?????
Gość krystyna 3
Czarna uważałam cie zawsze za rozządną kobietę ale bardzo zawiodłaś mnie i Dorotke zawsze wspierałyśmy się i dodawały otuchy co cię tak odmienło rozmawiałyśmy nieraz na g g i wydawaloby się ze jesteś ok dziewczyna i ty tez na temat iwony miałaś swoje zdanie ale jak widać pozory mylą a odkąd pojawił się Pan C twój stosunek do nas zmienł się o 180 stoni co myśmy ci zrobiły ? ale ty wtedy podwiełaś ogonek i zniknełaś i co można o takiej osobie myśleć zresztą twoja sprawa tylko myślałam że mam do czynienia całkie z inną osobą no cóz pozory mylą ja tez ci dziękuje że zrobiłas nas w konia udając taką wspaniała kobietę i baaaaaaaaaardzo mi przykro
podwinełam ogonek, zrobiłam was w konia?kobieto co ty opowiadasz, nigdy , przenigdy nie napisałam ani nie powiedziałam o tobie, czy dorocie złego słowa, a teraz dostaję za to kopa? tak pojawił się catullus, tak zaczełam z nim pisać na gg i stopniowo przestałam pisac na forum dzisiejsza awantura nic nie zmieni, bedę z nim pisała nadal, bo bardzo lubie tego gościa, bardzo na koniec: nie czuję się winna, nie prowadziłam i nie prowadzę z catullusem żadnego sledztwa ani prowadzić nie bedę , bo na gg rozmawiamy o przyjemniejszych rzeczach trzymaj siue ciepło krysiu ps co do iwony zdania nie zmieniłam
Krystyno3 popieram cię w 100%!!!!! CZARCI PAZUR__ i tak niewiesz kim jestem ale jestem stałym bywalcem tego forum i powiem ci tak ,niemasz człowieku wstydu i nie jesteś godny tego aby pisać na tym forum.Ty i czarna powinniście się wziąść za ręce ,ona jest dokładnie taka sama jak ty ,tyle tylko ,że ona zwiała z forum zamiast wspierać osoby,które były dla niej zawsze jak siostry a teraz co... OLAŁA JE Z GÓRY NA DÓŁ!!!A dlaczego???? bo pan catullus truł jej dupe jak i wszystkim na forum!!! No na całe szczęście nie wszyscy są tacy jak CZARNA I TY CATULLUS!!! wciąż si`e zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą ,ludzie takiego pokroju jak ty ,któży tylko potrafią uprzykszać życie innym,siądz sobie kiedyś i pomyśl jakim jesteś WREDNYM człowiekiem!!!!!!!!
Witajcie :) Nie było mnie dwa dni i własnym oczom nie wierzę co się tu stało:( Nie znam Was jeszcze dobrze ale bardzo miło mi sę pisze ze wszystkimi stałymi bywalczyniami tego forum.Główkuję od rana i nie wiem czy osoby piszące tutaj powinny rezygnować z dalszej znajomości z nami.Przeciez to niedorzeczna sprawa.Na tym forum jest dokładnie tak samo jak w realnym życiu jak się komuś szczęści ,powodzi w życiu prywatnym i zawodowym to nieudacznicy muszą takim osobą dokopać zamiast zmobilizować się i dążyć do pełni szczęścia we własnym życiu:( Pozdrowionka dla was ode mnie i od moje całej rodzinki.:):):):)