Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Fabienne
Dzieki kochana!!!! ja tez sie ciesze i mam nadzieje ze dam rade na dłuzej a nie tylko pare dni, musze sie zmienić bo normalnie zgnije w tym łózku a przez to lezenie tylko same problemy ze zdrowiem!! tylko powiedz mi co tymi zawrotami od tego długiego spania były????
Cześć dziewczyny ! Ostatnio rzadko tu zaglądam.Moje samopoczucie jest w nie najlepszej formie.Czasami czytam....ale nie piszę.Każda z Was ma podobne problemy ze zdrowiem....a ja nie chcę zanudzać.Ostatnio bardzo dokuczają mi nerwobóle w różnych miejscach...tak mi się wydaje,że to nerwobóle bo mijają.Od czasu do czasu mam dziwne czucie w nogach.......a właściwie to jest tak jakby miały mi zaraz odmówić posłuszeństwa........bardzo dziwne uczucie.Pozdrawiam Was serdecznie...Olka.
Gość Dorota W
Witam Was moje kochane . Dzisiaj mam urwanie głowy ponieważ wróciła moja rodzinka z wakacji ale znalazłam chwilkę aby z Wami popisać Fabienne zawsze wierzyłam ,że w końcu zrobisz coś w kierunku aby zacząć sobie radzić z tą paskudną chorobą.Cieszę się bardzo! 111000-witaj skarbie.Możesz pisać śmiało o wszystkim.Napewno nas nie zanudzisz.Ja Ci coś dolega lepiej się komuś wygadać to wówczas zrobi się lżej na seduszku. AGA ,IWONKA --jestem na drugim forum
Gość Fabienne
111000 ja tez tak mam z nogami ide i np mam takie uczucie w nogach ze zaraz padne i po ptokach bedzie baaaaaaaaaaaaardzooo dziwne uczucie , tylko ze mam je nawet w klacie koło serca i w głwoie mam uczucie ze zaraz sie wsyztsko skończy taka pustka okrutna!!!F
Olka i Fabienne tez to mam,nogi jak z waty,same sie uginaja itd.ale po pewnym czasie wraca do normy wszystko.Ostatnie dwa dni mam gole w gardle,znowu wrocilo glupie uczucie.Kurcze jak ja sie zle czuje,to wogole nie jestem ja. Kasiu i Wojtku gdzie jestescie?
Fabienne, ja w klatce często czuję coś takiego jakby serce zmieniało rytm.....i za chwilę wraca do normy. aga, nie wiem czy to gola, ale w gardle czuję coś podobnego jak w klatce.....tak jakby coś się obróciło, przesunęło....trudne to jest do opisania. Poza tym nienawidzę, gdy już zasypiam i nagle coś *rzuca* moim ciałem.Od kilku osób słyszałam, że to nerwy.Boże...jak długo jeszcze będziemy się tak męczyć.Wiem, że są ludzie którzy cierpią bardziej ode mnie......ale to jest tak ch........męczące.
Gość Fabienne
Jeśli chodzi o gardło to tez trak mam czesto mnie sciska albo jak obracam głowe to jakby jakaś przeszkoda była koszmar potem mam wrazenie ze zaraz sie tak zaciśnie i sie udusze, albo wrazenie ze jezyk mi puchnie i wogóle!!! I też czesto mnie rzuca podczas zasypiania nagle mnie tak potzresie jakby nie wiem co, zawsze w tym momencie noga kopne albo coś i uczucie jak bym spadało z wysokości i zawsze sie przebudze w tym momencie!!!
Gość Dorota W
DZIEWCZYNY!!! Tymi niekontrolowanymi odruchami przed snem nie przejmujcie się.Większość ludzi to ma.Są to drgawki senne-inaczej tik nerwowy ,który występuję podczas usypiania gdy ciało staje się rozlużnione i gotowe do snu
Gość Fabienne
A teraz jak na złość jeszcze jakoś cięzko mi sie dycho przynajmniej tak mi sie wydaje i w gardziołku cos sciska ;-((((( I też Wam powiem ze do szcześci apełnego ino jedno mi brakuje czyli zdrowko bez nerwicy nie doceniałam tego co miałam i ze byałam taka szcesliwa!!!!!!!!
Gość TOLECZKA
chce pomoc wujkowi,ktory zaplacil za pochowanie dziadka a rachunki wzela moja ciotka i powiedziala,ze to ona placila za wszystko.zabrala caly zasilek pogrzebowy.wujek zapozyczyl sie na pogrzeb.teraz musi oddac te 5000tys,ktore pozyczyl.szkoda mi go.