Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz nie wiem czy dobrze czy zle, mi to reaczej szybko wali, tak koło 100, tylko jak zaczynam mierzyć to wydaje mi sie ze ono zwalnia akurat jak zaczynam mierzyć, już nie wiem co mam robić, kiedyś nie mierzyłam tydzień pwoiedziałam sobie a niech sie dzieje co sie chce i wtedy było mi lepiej a tak mierze i wyszukuje nierówne uderzenia a potem sie nakrecam i sie boje i mam same czarne mysli, przecież nie mierzyłam tetna przez całe 25 lat i było ok a teraz nie ma chwili ze sobie nie mierze!! ;-((((((
Fabienne myślę ,że powinnaś chociaż tydzień odpuścić te pomiary. Zbyt częste mierzenie jeszcze bardziej Cię nakręcają.Spróbuj o tym nie myśleć.A kolegę przyjmij bo przecięż nie możesz rezygnować z przyjemności tylko dlatego że Ci się coś wydaję nie wporządku.
No wiem ja sie starm i to bardzo, ale teraz siedze, zjadłam obiadek, i czuje jak mi cała klata chodzi a jak cos robie to mam wrazenie ze mi nierówno bije, ale jak mierze to bije równo tylko takie uczucie mam dziwne, i co on przyjedzie a ja bede sie zastanawiac czy mi bije czy nie, tak mi kołacze to serducho, zaraz sie chyba popłacze bo juz mam dość!!!!! już wziełam validol ale jakoś mi to ni epomaga, wydaje mi sie ze juz nic sie nie poprawi, że bedzie tylko gorzej!!!!
Nie nie byłam, jakoś mam opry zeby tam iść, ale ja nie jestem przekonana ze to nerwy tylko doszukuje sie choroby i wogóle, ja mam ogólnie niski poziom potasu 4,o i magnezu 1,3 miałam badane to miesiac temu i teraz tak mysle ze moze to jest przyczyna, nerwy stres i tak w kółko,do tego mam mała nadczynność tarczycy i brałam METIZOL i sama odstawwiłam bo wydawało mi sie ze jakoś gorzej mi po nich, i teraz nie wiem co robic, toche mi sie pogorszyło od czasu kiedy przerwałam, dzwoniłam do lekarki i kazała brac wziełam dwa dni i zaś odstawiłam musze iść na badania hormonów tarczyce bo ostatnio miałam robnionekoniec listopada, i teraz niewiem czy brać czy nie, moze lepoeij wezme od jednej tabletki mi nic nie bedzie ??????
Pomyślałm sobie troche poleżałam i przeszło to kołatanie hmmmmm ciekawa sprawa,dałam kuzynowi kase zeby mi zapłacił zaległa wpłate za węgiel, kurde przywiezli mi prawei miesiac temu i nawet miałam upomnienie, ale nie ze mi kasy brakuje ale jestem taki leń ze nawet do bankomatu ,mi sie nie chciało jechac a gryzła mnie ta sprawa od miesiaca i to też wpływało na moje samopoczucie bo jakoś mnie to strasznie męczyło, a ja pracuje prawie do 17 i nie miałam jak tego załatwić, ale kuzyn mi to zapłaci i bede spokojniejsza. Sorki ze tak bajduże na taki temat ale jakoś miałam ochote sie wygadać bo mnie to troche gryzło. Do tego sie dziś dowiedziałam ze mój najlepszy kumpel z roboty sie zwalnia a siedzimy w jednym biurze we dwójke, i on był świadkiem moich różnych scen ze zdrowiem i zawsze mnie sprowadzał na ziemie a teraz bedzie ktoś nowy iu bede musiała tego kogoś przyuczać i to tez jakoś dziwnie na mnie wpłyneło a taki fajny roześmiany , dobrze sie rozumieliśmy i wogóle nikt nas nie rozumiał a my si esmialiśmy z byle czego i zawsze gadaliśmy ze my to sie rozumiemy jedynie a inni to juz inna bajka jest i to mnie jakos dobiło dzisiaj i jestem bardzo smutna ;-(( Coś sie znów kończy na co nie mam wpływu, teraz w pracy zosatna tylko ci którzy nie rozumieja moich zachowań czasami i tego sie bardzo boje ze zostane sama jak palec. ehhhh nawet jakoś mi sie łezka zakreciła w oku.
Fabienne nie martw się jestem pewna ,że szybciutko znajdziesz w pracy nową ,sympatyczną osobę,która pomoże Ci w trudnych chwilach. Pamiętaj ,że sama nigdy nie będziesz bo masz nas. Zawsze możesz wyżalić się i opowiedzieć o wszystkim a my Ci pomożemy uprać się z problemami