Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

do dototy w, ciezko jest pisac o chorobie,ktora nas dotknela.ja jestem szczesliwa,ze wyszlam z tego.kiedys wchodzilam tu czest na forum i takie pisanie pomaga.mysle,ze mozna napisac tylko tyle (to tylko nerwica,lub to az nerwica)wiem jedno,ze ta chorobe mozna pokonac.jest trudno,bardzo trudno,ale mozna ja zwalczyc.ja myslalam,ze umieram nie wstawalam nawet z lozka.spalam cale dnie i wciaz mowilam o smierci,a zawroty glowy mnie wykanczaly i ten przerazliwy scisk w glowie,ale minelo i wrocilam do zycia.kilka dni temu zmarl moj kochany dziadzius i mam teraz gorsze dni,ale sie nie poddam tej chorobie o nie,chociaz jest ciezko.jestem sama z dzieciaczkami ,moj facet w londynie. ale wiem,ze poradze sobie!!!!!!!!!!!!!!!
Do Toleczka: Kochaniutka nie poddawaj sie! dasz rade! ja tez nie mam latwo w zyciu mam 18 lat ale jakos ciagne to wszystko! wiem ze nie moge sie podac czesto placze sama ale poplacze poplacze i przechodzi bo wmawiam sobie ze jestem twadra ze jak juz tyle wytrzymalam to wszystko przezyje!a poplaka zawsze sobie mozna. Wiem ze tez jestem innym potrzebna bo zawsze jak ktos ma jakies klopoty zawsze leca do mnie bo wiedza ze zawsze im pomoge i nie zostawie ich w potrzebie. I my Ciebie tez potrzebujemy sloneczko. Pamietaj ze jestesmy z Toba .Pozdrawiam.
Bo ja nie nadążam:)) piszę ,gram,gotuję , sprzątam ...czasu mi brakuje! Toleczka ja biorę xetanor i boję się co to będzie jak go będę odstawiać.To jest odpowiednik seroxatu,a ten jak odstawiałam to czułam się strasznie przez 2 i pół miesiąca...dłużej nie wytrzymałam i wróciłam z powrotem.Oby mi się kiedyś lepiej udało odstawić xetanor!
AGA ale chyba wszystko już pozałatwiałaś i na dzisiaj masz spokój prawda? Do mnie natomiast o 15;30 ma przyjechać klientka //łaciata// na rozliczenie po zdanym mieszkaniu. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie sprawnie i nie zajmie mi to więcej niż pół godzinki
No niestety Dorotko jeszcze nie o 17.00 ma przyjsc do mnie jeszcze kolezanka.Wiec nie wiem o ktorej pozniej bede na kompie,ale napewno i tak sie odezwe.Kurcze cos glowa mnie boli,czyzby pogoda nie niemozliwe przeciez slonko swieci.Ta twoja *laciata*to agentka naredszcie bedziesz miala z nia spokuj.
Do TOLECZKI. Czy ty masz też problemy z kręgosłupep np. skrzywienie kręgosłupa . Czy te wszystkie twoje zawroty głowy to były tylko od nerwicy ? A zkąd wogóle jesteś ? Dobrze że wyszłaś z tej nerwicy - i chce ci się żyć . Trzymaj się tak dalej ... Do Asi . Słonko myśle że znajdę jutro więce czasu dla ciebie , dzisiaj jestem zabiegana od rana tak jak ci pisałam wczoraj .
Cześć kochane!! Włąsnie wróciłam z pracy, ehhh kiedy ja sie oducze mierzyć to tetno to ja nie wiem, weszłam do szefa za drugie pietro to miałam taka zdysze ze szok, moze dlatego ze mam mało ruchu, a serce mi waliło jak nie wiem co. Dzisiaj jeszcze co jakiś czas czuje jakieś dziwne kłucia w klacie cały czas mysle o sercu ze nie działa dobrze, co chwila sprawdzam czy jest ok. Zwłaszcza ze miałam dziś taki koszmar ze chodze po cmentarzu i mam dziwne uczucie i sparwdzam tetno. Jak wstałam to byłam w taki szoku ze hej. Zaraz czarnje myśli ze umre i bedzie koniec. Cały czas sparwdzam czy jest ok, czasami mam wrazenie ze mi sie ciezko oddycha biore głębokie wdechy i jakoś tak dziwnie jest, potem jak mi sie odbije to jest lepiej moze to juz jakaś nerwica zoładka sie przypałętała!! szok nie wiem jak sobie z tym poradzić. ;-((((
AGA w takim razie życzę Ci przyjemności. Mam z głowy łaciatą.Powiem Ci szczerze ,że jest bardzo zadowolona.Z płtnością też nie robiła problemów.Już poleciła mnie swojej szwagierce--termin do 20 kwietnia.Mam nadzieje ,że ta będzie bardziej wyrozumiała i współpraca ułoży się pomyślnie. Czekam na Ciebie jak pożegnasz gości.PA
Kurde ale mnie to tak męczy ze szok, te moja odczucia takie realne ze cos jest nie tak, ale ze jestem cięzko chora te objawy sa takie realne ze az sie ich boje to mierzenie tetna wydaje mi sie ze żle bije, co 1o minut sprawdzam czy jest ok a im czesciej sprawdzam tym jest gorzej, wystarczy ze mnie dziubnie w klacie albo coś zaraz meirze tetno i mysle ze to zawał albo ze mi serce stanie już mam naprawde dosyć!!! Sa dni ze czuje sie super i moge góry przenosić i umiem wytłumaczyć sobie ze to tylko nerwy a czasami wydaje mi sie ze juz umiera, raz jak mierzyłam tetno to wydawało mi sie ze bije tak powoli ze szok a jak zliczyłam to było 90 wiec nie było powoli ja juz chyba fiksuje!! Też masz takie odczucia??? teraz jeszcze kumpel zadzwonił ze chce przyjechac na kawe ale ja nie wiem czy dam rade, boje sie ze cos mi sie stanie przy nim i bedzie wstyd a on bardzo mi sie podoba i normalnie nie wiem co zrobić!!