Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Aguniu wiesz co nie pozwole zeby ktos robil zament,po pierwsze powiedzialas ze nie bedziesz sie mieszac juz w ta sprawe a jednak dale j to robisz,dlatego tak zareagowalam a nie inaczej.Jesli cie urazilam wybacz ale wycofaj sie z tej sprawy,tak jak ja to zrobilam.A to ze podtrzymuje Dorotke to moja sprawa tak samo postapilabym z kazdym kto zle sie czuje,a po drugie jest mi ona bardzo bliska i nie zostawie jej.
Słuchaj Aga ja też sie teraz zle czuje,wali mi serce bo jak takie się rzeczy czyta na swój temat to jak mam się czuc,ja się juz odsunęłam,ale po tobie sie tego nie spodziewalam,wiesz jak się teraz czuje?? Ja też bronilam koleżanki,a wy tego nie rozumialyście,tak jak ty bronisz Doroty.Dziękuję wam jestescie fałszywe.
Cześć Kochane!! Dawno mnie nie było, ale już jestem. Zdrówko jako tako, wczoraj nie było źle ale meczy mnie czasami ten kłopot z oddychaniem wydaje mi sie ze cieżko mi si eoddycha nie wiem czy to nerwy czy co??? zebrałam sie wczoraj do domku po pracy i tak jakos mi sie zakreciło w głowie i tak wpadałam w panike ze szok, w domu dalej mnie trzymało wiec połozyłam sie spać. I tak spałam od 20 wieczorem do dziś rana do 10 ehhh jakie ja miałam sny przez to myślenie o oddychaniu śniło mi sie ze sie dusze koszmar jakiś, jak wstałam to mi tak kołatało serce ze szok tak waliło mocno ze znów miałam lęki, i te lęki mam cały czas ze coś ze mna jest nie tak!!! ;-((((((
Dzięki Aga!! Wiesz pewnie oddycham normalnie tylko ze ja znów skupiam uwage na tym i kontroluje kazdy oddech czy sie dobrze oddycha i potem biore wielkie głębokie oddechy!! cały czas jestem skupion ana sercu i oddychaniu, cały czas sie zanstanawiam jak to serce bije, dziś po wstaniu z tak gługiej drzemki nocnej tak jakoś przez chwile wolno uderzało a potem znów normalnie nie wiem czy może serce sie musi ustawić do danej pozycji a ja oczywiście znowu o tym myśle, kurde cały czas mam wrazenie ze coć mi na klacie siedzi, jeszcze te koszmary i już mam cały dzień do niczego bo mysle ze moze to znak ze sie uduszealbo coś,a od tego leżenia pewnie mnie plecy bola a ja już mysle ze coś z tym oddychaniem nie tak, u mnie jak nie jedno to drugie, cały czas coś jest nie umiem sie od tego uwolnić!!!!
Cześć - dzięki za zainteresowanie - grypowo czuję się lepiej ale pogoda rozwala mnie zupełnie - jakoś tak zupełnie do Dxxx się psychicznioe czuję - chyba położę się spać - zupełnie nie rozumiem co się tutaj wczoraj działo - ktoś mi to wyjaśni? Pozdrowionka i całusy Kasia