Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

A blacje miałam robioną w Warszawie CPSK AK. nie bralam kilka tygodni przed ablacja lekow. a ty bierzesz? gdzie masz miec robioną ablacje? Mi sie wydaje ze lekow nie powinno sie brac przed ablacja bo leki wyciszaja skurcze czyli ze by musieli mi prowokowac ciagle zeby znalezc ogniska i je wypalac. i zabieg dluzej by trwal w sumie u mnie to i tak dlugo trwal az z nudow zasnelam bo nie mozna bylo nawet rozmawiac w trakcie.
Aga, odstawiłam leki bo wszystko wróciło do normy, było dobrze.Mierzyłam ciśnienie, puls był w normie pomyślałam ,że nie będę się truć lekami bez potrzeby i masz rację, to była z mojej strony głupota.Teraz mam zamiar brać leki tak długo jak zaleci lekarz.W maju będzie kolejny Holter i zobaczę co dalej.Wcześniej zrobię wyniki na poziom hormonów.
Tak Asiu mam zawroty głowy i to mocne.wczoraj straciłam przytomnośc. jak wstałam zakreciło mi sie w glowie zdazylam wrocic do lozka tylko i padlam obudzilam sie po jakims czasie. ale wczasie tego mialam dreszcze po calym ciele takie mrowienie nawet na jezyku. nie wiedzialam co sie dzieje.jeszcze nigdy nie mialam czegos takiego. mam zawroty glowy codziennie
Klaudiu ja mam miec robiona w w zabrzu ale bardzo dlugo trzeba czekac,wybieram sie wlasnie do anina na konsultacje do prof.Walczaka w marcu lub kwietniu,moze tam bedzie szybciej.Obecnie biore duze dawki lekow bo bisocard 20.tritace 10 i hygroton 50.A dlugo czekalas na zabieg? Olka mam nadzieje ze teraz zmadrzalas.
Witajcie po dwudniowej przerwie. Nie mam dziś zbyt dobrego samopoczucia i w dodatku jestem całkiem sama w domku i tak będzie przez kolejne dwa tygodnie . Mój mały towarzysz wrócił do dziadków a mnie samotnej jest cholernie żle. Popłakałam sobie troszeczkę z myślą ,że może mi ulży na serduszku ale jak narazie jest bez rezultatów. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i witam nowe osoby. Przesyłam buziaczki dla AGI,IWONKI,KASI,POTASIKA ,KRYSTYNY3 itd.
Dorotko W serce moje bedzie dobrze zobaczysz wieze w to.My dobrze sie znamy,tak mysle i to dlugo wiec nie mam nic do Ciebie.Wyszlo,jak wyszlo ale nie potrzebnie wkrecaja sie dodatkowe osoby,to sprawa miedzy wami i tak ma byc.Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni.I nie placz juz kochanie bo nie masz powodu.Nie przejmuj sie tak slonce!!!
AGA nawet nie wiesz jak to boli. Nie chcę wracać do tej sprawy ale muszę coś Ci powiedzieć .Teksty przesłane przez dziewczyny o IP;są spisane słowo w słowo z netu Nie chcę o tym wspominać ,ponieważ dalsze rozdmuchiwanie tego tematu nie ma sensu.Chyba je podnieca roztrząsnie w dalszym ciągu tej sprawy a ja chcę o niej zapomnieć przedtem wyjaśniając sobie wszystko z osobą w to zamieszaną i tyle na tan temat.
IWONKO -nawet nie masz pojęcia jaki ciężar spadł mi z serca ,że się odezwałąś.Zaraz buzia mi się uśmiechnęła.przed chwilą napisał do mnie M-informatyk z odpowiedzią ale on chyba nie do końca mnie zrozumiał i już mi ciśnienie podniósł
Ależ Dorotko ja pisałam,że całkiem nie znikne z forum, po prostu ostatnio mnie byle co doprowadza do płaczu,a potem mija i jest dobrze.A ja nigdy nie zapominam jak się ktos mną przejmuje,więc jakbym się miała do Ciebie nie odezwać :)Nie wnikam o co chodzi informatykowi,wiem tylko ,że jestes dobrą , kochaną osobą i to mi wystarczy :)