Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Halo, halo... Oglądałem filmy. Jestem na urlopie to mam czas je obejrzeć i się odprężyć. Aga, już się nakręciłem przez ulotkę i z neta :-) Żartuję, nie przejmuję się tym jeżeli coś zaszkodzi to po prostu pójdę do lekarza. 3majcie się :-)
Potasik82 cieszy mnie to. Dorotko jestem tylko skomplikowalo mi sie zycie,jak zawsze nie moze byc normalnie k...... mac.Jestem zdolowana.Iwona probowala mnie pocieszyc,ale niezbyt jej sie to udalo.Wymyslalysmy rozne sposoby na moj problem i nic kicha,boli mnie glowa juz z tego wszystkiego.
Kochani - jestem tylko po prostu siadł mi w domu telefon, a co za tym idzie internet i poza tym leżę bo mam grypsko - telefon naprawili po południu, ale spałam - teraz całuski dla Was wszystkich - oprócz grypska czuję się OK pozdrwiam Was wszystkich Kasia
AGA co się z Tobą dzieje mój skarbie? Nie mów ,że jesteś następna w kolejce do złapania doła bo się załamię.Jeszcze tego brakuje ,żebyś musiała martwić się z powodu chłopa.Nie możesz sobie z nim poradzić to dawaj go tu zaraz coś mu wygarnę--Cholera będzie moją Agę denerwował!!!!!! NEVER!!!!
Cześć kochane LWICE:-) Też nie możecie spać? Ja jestem spokojny aż chyba za bardzo po tych tabletkach i na dodatek po muzyce relaksującej. Lżej na duszy po tym wszystkim. Doceniam Doroto W że martwisz się o mój czas:-) Niestety muszę pozałatwiać kilka sprawek w swojej mieścinie i troszkę odpocząć od roboty. Wyjazdy zazwyczaj męczą....Aga nie przejmuj się facetem. Myślę że chce dla Ciebie dobrze(choć nie jestem w temacie),ale te męskie ego to i mnie czasem dobija:-)
Potasik82 jsdna lwica na bacznosci,druga wcielo:)Fajnie muzyczka,tabletki fuj ale co zrobic sama biore bo trzeba.Pewnie odpoczywajj do woli. Pewnie ze sie nie daje lwica przecierz jest waleczna do konca. Sprobuje sie polozyc,moze usne?Do jutra kochani! DOBRANOC WSZYSTKIM*CALUSKI i BUZIACZKI!!!
WITAJCIE !!!!! Jestem już po śniadanku,teraz dopinam wszystko na ostatni guzik przed podróżą.Trzymajcie za mnie kciuki bo niewiem jak to będzie .Niby to tylko 3 godziny jazdy w jedną stronę a ja z nerwów siusiam co parę minut jak niemowlę. Całe szczęście ,że mój Tato będzie towarzyszył mi w podróży bo w przeciwnym razie już bym leżała i kwiczała jak prosiaczek. Kochani zaraz po powrocie odezwę sę do Was ,myślę ,że będzie to około godziny 15-tej. Pozdrawiam i całuję wszystkie moje skarby
Witam Was Jakoś powoli mi trochę lepiej ale głowa bardzo boli jeszcze - no cóż - grypa to nie jest twarzowa choroba - co u Was ja leżę, trochę czytam, trochę śpię czy Dorotka już wróciła, Aga co robisz - Iwonko jak się czujesz, Patosik - jak tam urlop Pozdrawiam Was Kasia
Hej Kasiu! Ja dziś jestem jakaś humorzasta :) raz zła,raz zirytowana...sama nie wiem czy to pogoda na mnie wpływa czy 4 dzień bez papierosa.Ale ogólnie nie jest zle :)A Ty wracaj do zdrowia szybciutko:) Dorotki jeszcze nie ma ,Aga może drzemie,Potasik dalej ogląda? :)Wojtek,Fabienne jak Wy dzisiaj? W ogóle coś nam znikają osoby z forum... Wiki,b-45 co z Wami??
Witaj Kasiu!zastanawialam sie gdzie sie podziewasz takk jak reszta?Ale jestes,to dobrze.Fakt grypa fefe wiem bo tydzien temu walczylam,wygrzewaj sie kochana bo to najlepsze co mozna zrobic w tej chorobie.Iwona miala racje lapalam drzemke,ale wstalam z takim bolem glowy ze hej.Kurcze gdzie reszta???????? Wiadomo tylko o Dorotce,ze jej nie ma narazie,a reszta co ma jakies fory czy co?
Hej wszystkim!!! Wróciłem właśnie z miasta i odpoczywam po obiedzie. Załatwiałem z PZU po szpitalu.Tabletki dużo mi dają i dodatkowo muzyka relaksująca.Kasia współczuję Ci ale dobrze że nie chorujesz w słoneczny dzień. Iwona gratuluje 4 dnia. Ja w tamtym roku wytrzymałem 4 miesiące ale w listopadzie dopadła mnie depresja. No cóż, tak to bywa. Teraz też ograniczam ale nie mogę całkiem... Filmów narazie nie oglądam, za to wrzucam fotki na naszaklase. Pozdrowionka