Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczynki - odpuściło mi zupełnie - wzięłam prochy i spałam do 12.20 oczywiście do pracy nie pojechałam i tyle - ale próbuję się zbierać - zrobię coś w domu i tak powoli zacznę na nowo żyć i podnosić się - dzięki, że jeteśćie -Kasia
Kasiu1959 dobrze ze sie odezwalas,zaczynalam sie juz martwic,zreszta nie tylko ja.Takie mamy zycie,narodziny sa radoscia,smierc przykroscia,sama przechodzilam to w zeszlym roku gdy zmarla mi tesciowa.Wszystkich podnosilam na duchu,a nikt nie pomyslal o mnie jak ja sie czuje,ale to niewazne,wazniejsze dla mnie bylo to zeby Oni sie nie zalamali.Oczywiscie odczulam to na zdrowiu,ale taka juz jestem,zawsze wazniejsi sa inni niz ja.Jestesmy z Toba calym serduszkiem,tylko prosze odzywaj sie.1000 Caluskow.
Witajcie po tygodniowej nieobecności pozdrawiam wszystkich. Przeczytałam wasze rozmowy i Kasiu serdecznie Ci współczuję z powodu śmierci Zbyszka. Są przed Tobą trudne chwile ale możesz na mnie liczyć. Gdybyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy to mów. Widzę, że mamy na Forum nowych gości, których serdecznie witam. U mnie jakoś. Po ostatnim dołku wróciłam do pracy i w tej chwili jestem na etapie eliminacji źródeł moich dołków. Jak znajdę przyczynę to podejrzewam, że nie będę musiala żreć prochów i wszystkie objawy złego samopoczucia miną. Trzymajcie kciuki
Niespodzianka Dorotko! to ja :) ale tylko na moment bo mąż mnie pogania.Kasiu trzymaj się kochana Bogi jesteśmy z Tobą,dasz radę Dorotko,ja u dentysty robię to samo:) choć nie do końca..leczę i równocześnie wybielam martwe zęby,faktycznie efekt super:) uściski...nie mam czasu kochane na pisanie,może pózniej
Co tu dziś takie pustki??? u mnie nastrój umiarkowany co znaczy,że idzie ku dobremu :) Kasiu jak się czujesz po ostatnich przeżyciach? Wojtek,przestałeś się odzywać daj znać co z Tobą.. Dorka,b-45...brakuje mi Was ,odezwijcie się O Dorotce i Adze nie mam co wspominać bo wciąż o Was myślę wy moje pocieszycielki :) Uściski dla wszystkich nerwusków :)
AGA-prześpij się z tym problemem .Jutro po wizycie u psychologa nabierzesz pewności co z tą sprawą dalej zrobić.Jeżeli to będzie konieczne to nie zastanawiaj się i zdecyduj się na szpital.To nie jest takie straszne a wiem to z własnego doświadczenia.Leżałam w szpitalu 4-krotnie i możesz mi wierzyć,że dzięki temu chyba jeszcze jestem na tym świecie i mogę z Wami pisać. Mam nadzieję ,że postąpisz zgodnie ze swoimi zasadami i własnym rozsądkiem. Wierzę w Ciebie Aguś.Narazie poczekajmy z tym do jutra PS..Uwielbiam wizyty u psychologa !!!!!!!!!!!