Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica serca?! ktoś z Was to ma?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu..ostatnio ja byłam w marnym nastroju i wiem ,że aby z niego wyjść trzeba odpędzać te smutne myśli..inaczej jest coraz gorzej.Nigdy nie wiadomo jak ułoży Ci się życie...może Ty się martwisz,a czeka Cię miła niespodzianka?To trudne niekiedy,ale zamień te myśli na optymistyczne,myśl co Cię może spotkać jeszcze dobrego...zaraz poczujesz się lepiej.I jak pisze Dorotka masz nas ! Trzymaj się kochana,nie daj się smutkom,jak ja się im poddałam ostatnio
NO HEJ BOGIE. Pisz kochana co Cię boli.a my chętnie poczytamy .Jeżeli mamy się lepiej poznać to dobrze by było gdybyś napisała o sobie troszkę więcej np;od kiedy chorujesz ,jak sobie radzisz z tą chorobą a może zdradzisz ile masz lat.My tutaj nie mamy przed sobą tajemnic,dołącz do Nas a sama się przekonasz że tak jet naprawdę.Pozdrawiam Cię serdecznie
Gość kasia1959
Dzięki kochane - staram się sobie to tłumaczyć - że może jeszcz, że przecież i tak jest wspaniale ale nie jest mi jakoś specjalnie dobrze - tylko na szczęście mam Was - dzięki za wsparcie całusy Kasia Dorotko - byłam tam tylko raz ale to cudne miejsce i wcale nie jest daleko od nas....
Asiu wiesz jak to jest. ktoś bierze mówi, ze dobre a Ty potem idziesz do lekarza mówisz że jesteś nerwowa albo masz wiele stresów wokół siebie i pytasz czy możesz to brać. no i dostajesz receptę???????????//Przestrzegam wszystkich i małych i tych dużych przed tym świństwem. Myślę, że bez względu na mój wiek przyjmiecie mnie do waszego grona. może i ja sie wam na coś przydam?????????????
Gość kasia1959
Cześć Kochane no to odpowiadam Asiu - ona ma straszny kaszel, taki napadowy kiepskie wyniki krwi, jakieś szmery w sercu no i powiększyły jej się węzły pod pachami - po prześwietleniu płuc, EKG i po zrobieniu echa serca ma skierowanie na dalsze badania i na spirometrię - uważają, że podłoże jest nerwowe bo zawsze jest jej dużo gorzej i ma większy kaszel jak ma jakieś problemy - idź do pulmonologa Bogie - co za lekarz Ci to przepisał - moja lekarka zapisała mi ziołówki i afobam ale mam to brać tylko jak jest bardzo źle, a jeśli chodzi o wiek to ja 13 stycznia kończę 49 - aż strach pomyśleć!!!!!!!! Dorotko - dzięki za Twoją pamięć jesteś DOBRĄ DUSZĄ tutaj Aga - teraz czuję się lepiej niż rano - słuchajcie co to jest - zawsze rano mam wyższe tętno - i to zaraz po przebudzeni - nie jakieś cuda ale np 85-90 a w ciągu dnia 75-70 Całuski dla Was wszystkich Kasia
hej kochane!Jak samopoczucie? Kasiu dziś juz lepszy dzień? Witam bogi! czytałam co pisałaś o xanaksie...najlepiej idz do lekarza,ale do psychiatry,on dobierze Ci jakiś lek który nie uzależnia,a pomoże Ci odstawić xanaks bo im dłużej go będziesz zażywała to tym gorzej go będzie odstawić.Ja kiedyś zażywałam afobam regularnie przez 3 miesiące,nie mogłam sobie poradzić z odstawieniem,dostałam wtedy od lekarki na krótko efektin i jak on zaczął działać nie było problemu z odstawieniem afobamu,a potem efektinu. Co się dzieje z Wiki i b-45?odezwijcie się proszę ! Dorotko szok minął ? :) Aga wczoraj dałam znać ,ale już chyba spałaś? :)