Gość maly78 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam wszystkich.Wczoraj miałem bardzo dziwne zdarzenie chcąc kaszlnąć nie mogłem wciągnąć z powrotem powietrza do płuc wydech był bezproblemowy przy próbie wciągnięcia powietrza wydawałem bardzo dziwny dżwięk świst kwik nie wiem jak to nazwać wyszedłem z pomieszczenia na świerze powietrze i krótkim wdech wydech ustabilizowałem oddychanie po czym zaczęło mi się odbijać zaczeły uchodzić gazy z żołądka bardzo się przeraziłem całą tą sytuacją.Dodam jeszcze że piłem alkohol piwo i palę papierosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam Małego, Widać wyraźnie, że źle Pan znosi picie alkoholu w większych ilościach i palenie papierosów. Można rozważyć rezygnację z picia alkoholu w większych ilościach i palenia. Jeżeli dolegliwości będą nawracały, to może warto spotkać się z lekarzem rodzinnym i opowiedzieć mu o swoich kłopotach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi