Gość zosia86 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić ośrodek terapeutyczny w Warszawie w którym mogę zapisać się na psychoterapie (mam nerwice lękową) w ramach NFZ? Byłam w przychodni terapeutycznej na Barskiej (warszawa ochota) i samy wygląd miejsca mnie przeraził, więc chyba zrezygnuję z terapii w tym miejscu. Domyślam się, ze państwowe placówki nie będą wyglądać jak te prywatne, ale chciałabym znaleźć w miarę przyzwoity ośrodek i dobrego psychoterapeutę...niestety prywatna terapia jest za kosztowna a przez moja nerwicę lękowa i tak już wydałam mnóstwo pieniędzy na prywatnych lekarzy i badania i już nie chce więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Muminesko Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witaj Spróbuj na Dolnej.Różne są opinie ale można trafić na *normalnego*psychiatrę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi