Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Badanie po stwierdzeniu boreliozy

Gość Marta1112

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gozdrowie

Tylko w Instytucie Volla w Krakowie można pozbyć się borrelii i borreliozy ( z gwarancją skuteczności), szybko 1-3 miesiące. W pierwszej kolejności należy wykonać badanie diagnostyczne metodą EAV (czas ok 1 godziny). Więcej www.mcpz.pl www.instytutvolla.pl

Najlepiej na bicom ja wyleczylem sie z boreliozy w ciagu 5 dni a juz bylo kiepsko bo mialem nawet problemy z sercem przez 6 lat sie meczylem a leczenie 5 zabiegow podwojnych i nastepnie wakacje w spa nad mozem codziennie sauna pol godz i objawy sie cofnely znam jeszcze sporo innych.metod leczenia ale ta jest najtansza i najszybsza

Obecnie po latach mam juz taka wiedze na temat chorob ze uwazam ze.nawet zmarlego.bym postawil na nogi jakby nie choroba to bym mia klapki na oczach i nie przejzal co jest najwaniejsze dla czlowieka i pewnie bede zyl dluzej 2 razy niz jakbym nie zachorowal moja swiadomosc jest tak duza ze nie potrzebuje lekazy ktorych uwazam za zacofanych niedouczonych i siedzacych w skostnialym systemie farmaceltyki i raczej to oni powinni sie jeszcz pouczyc zeby miec choc troszke lepsze wyniki bo do konca mojego zycia nie osiagna tego co ja posiadlem a szkoda bo ludzie wierza im jak ksiedzu i leczenie na wlasna reke uwazaja za swietokractwo fakt jest taki ze trzeba miec umysl analitczny i otwarty na rozne zeczy i umiec odroznic ziarno od plew a to nie jest domena wszystkich

Jezeli ktos bedzie mial jakies pytania chetnie mu cos podpowiem bo stwierdzilem ze musze komus pomoc i nie kisic swoich doswiadczen i wiedzy w ciagu 4 dni mojej matce opuchniete nogi od serca tez wyleczylem sa proste sposoby i tanie na rozne dolegliwosci i pare specyfikow cod na ktorych nikt nie zarabia sam staralem sie o dziecko z zona beskutecznie przez poltora roku w ciagu 3 miesiecy zona zaszla w.ciaze od rospoczecia leczenia