Gość Marta1112 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Niedawno sie dowiedzialam ze mam borelioze, a ze wzledu na to ze to juz od jakis 10 lat, jakie badania najlepiej zrobić (chodzi mi tu przede wszystkim o narzady) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gozdrowie Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tylko w Instytucie Volla w Krakowie można pozbyć się borrelii i borreliozy ( z gwarancją skuteczności), szybko 1-3 miesiące. W pierwszej kolejności należy wykonać badanie diagnostyczne metodą EAV (czas ok 1 godziny). Więcej www.mcpz.pl www.instytutvolla.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jasny Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Najlepiej na bicom ja wyleczylem sie z boreliozy w ciagu 5 dni a juz bylo kiepsko bo mialem nawet problemy z sercem przez 6 lat sie meczylem a leczenie 5 zabiegow podwojnych i nastepnie wakacje w spa nad mozem codziennie sauna pol godz i objawy sie cofnely znam jeszcze sporo innych.metod leczenia ale ta jest najtansza i najszybsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Obecnie po latach mam juz taka wiedze na temat chorob ze uwazam ze.nawet zmarlego.bym postawil na nogi jakby nie choroba to bym mia klapki na oczach i nie przejzal co jest najwaniejsze dla czlowieka i pewnie bede zyl dluzej 2 razy niz jakbym nie zachorowal moja swiadomosc jest tak duza ze nie potrzebuje lekazy ktorych uwazam za zacofanych niedouczonych i siedzacych w skostnialym systemie farmaceltyki i raczej to oni powinni sie jeszcz pouczyc zeby miec choc troszke lepsze wyniki bo do konca mojego zycia nie osiagna tego co ja posiadlem a szkoda bo ludzie wierza im jak ksiedzu i leczenie na wlasna reke uwazaja za swietokractwo fakt jest taki ze trzeba miec umysl analitczny i otwarty na rozne zeczy i umiec odroznic ziarno od plew a to nie jest domena wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jezeli ktos bedzie mial jakies pytania chetnie mu cos podpowiem bo stwierdzilem ze musze komus pomoc i nie kisic swoich doswiadczen i wiedzy w ciagu 4 dni mojej matce opuchniete nogi od serca tez wyleczylem sa proste sposoby i tanie na rozne dolegliwosci i pare specyfikow cod na ktorych nikt nie zarabia sam staralem sie o dziecko z zona beskutecznie przez poltora roku w ciagu 3 miesiecy zona zaszla w.ciaze od rospoczecia leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi