Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pierwsze dni z antydepresantem

Gość Nesia

Rekomendowane odpowiedzi

Nelu i Nesja. Wezcie coś na uspokojenie i pijcie melisę choć trochę zlagodzi te paskudne objawy ja przez 5 dni czułam się fatalnie ale to dopiero pół tabletki a jutro biorę całą bo dziś się nie odwazylam. Podejrzewam że po całej to dopiero bedzie się działo. Na samą myśl robi mi się gorąco. Widzę jak wy się długo meczycie ja pewnie też się pomecze ale jedno jest pewne bo wiem to z pierwszej nerwicy że to wszystko minie i bedzie z nami dobrze. Dlaczego tak trzeba się nameczyc żeby móc wyzdrowiec? Ale dziewczyny zyjmy nadzieją i wspierajmy się a bedzie nam o wiele łatwiej. Pozdrawiam was i zdrowiejcie.

Szymon masz rację nie ma co się przywiązywać ale po tych 2 tygodniach powinno być już stanowczo lepiej. Ja dziś czuję się nienajgorzej chodź rano zeslablam. Pozatym tyle mam nadzieji że niedługo będzie lepiej, bo bez leków to nie mogłam wogóle funkcjonować lezalam i miałam 30 różnych objawów codziennie inne i miałam tego dość. Leki postawią nas na nogi ale swoje z lekami też przechodzimy ale to minie i będziemy normalnie żyć tylko trzeba trochę czasu. Pozdrawiam.

Witam wszystkich ponownie. Ja od wczoraj popołudnia czuję się naprawdę w miarę dobrze...,co prawda głowa mnie pobolewa,jestem taka z lekka skolowana,gdzieś leki się pojawiają,ale pije meliske,biorę Validol i jakoś idę do przodu-od wczoraj jest u mnie koleżanka to trochę mi myśli zajmuje czymś innym :) Jedyny skutek uboczny który mi się podoba to jest chudnięcie-2 kg.mniej od środy :) Siłki i uśmiechu dla wszystkich!!!

Witajcie.Ja też się dziś czuję gorzej niż wczoraj :( Dzwoniłam do pani doktor,powiedziała że niskie ciśnienie nie jest napewno spowodowane tymi tabletkami...przez dwa tyg.mam brać jeszcze połówkę. Ja też z dnia na dzień czekam na te lepsze samopoczucie,a jeszcze dziś doszły sprawy kobiece :( Czekam na jutrzejszy dzień-a nóż widelec właśnie to on będzie lepszy :)