amadeusz123 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Temat dla osób po wszczepieniu crt-d Cytuj Odnośnik do komentarza
amadeusz123 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witajcie!Proszę Was o podzielenie się doświadczeniami po wszczepieniu tego aparaciku . Ja mam wszczepiony 11-10-2012 Stan mojego samopoczucia uległ znacznej poprawie. Proszę Piszcie. Pozdrawiam serdecznie Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza
amadeusz123 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Czy nikt z Was niema wszczepionego crt-d? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość grazyna zawalowiec Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mam już drugi ...cardiowerter defibrylator...pierwszy wszczepiono mi w 2002 roku. Wymianabyła trzy lata temu ...czuję się świetnie a mimo to wystąpiły komplikacje..przewód kardiowertera wrasta mi w mięsień sercowy i trzeba całość usunąć i wstawić nowy W Lublinie w klinice zrobią mi ta operację , mam nadzieję że przeżyję .Masz jakieś wątpliwości to pytaj , nie wszystko wiem ale postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
amadeusz123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Witaj Grażyna ! Masz ICD czy CRT-d ?.Ja dwa lata temu miałem icd a teraz crt-d .Jak na razie ,czuję się świetnie.Chodzi mi konkretnie o ilość wyładowań.Przy icd miałem ich ok 60 teraz ani jednego.Czy tak pozostanie?Pozdrawiam Cię bardzo bardzo serdecznie i ciepło Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcollini Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Amadeusz jest szansa skontaktować się z tobą jakoś bardziej priv, pisałeś w którymś z wątków o guzkach podskórnych/włókniakach/tłuszczakach.... chciałbym zapytać o nie i Twoją chorobę serca - interesuje mnie współwystępowanie tych patologii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gość Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Witam. Szukam osoby, która miała doszczepioną elektrodę CRT d. Mój nr tel 698 004 292. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi